Τους υπόλοιπους οκτώ υποψήφιους για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης

Τα εγκαίνια της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στην Κόρινθο ενώ ανακοινώθηκαν και υπόλοιποι οκτώ υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη. 

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής
:
Νανά Κοφινά από το Λουτράκι, Γιώργος Καμπίρης απο το Κιάτο, Θοδωρής Βασιλακόπουλος από την Κόρινθο, Σάκης Δημόπουλος από τη Νεμέα, Σπύρος Γιαννόπουλος από το Κιάτο, Αλέκος Καλλίρης από το Βραχάτι, Δημήτρης Διβάνης από τον Άσσο και Χρήστος Πανταζής από την Βόχα. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης δήλωσε στην ομιλία του πως είναι πολύ σημαντικό να ψηφίσουν οι πολίτες στις περιφερειακές εκλογές, επειδή η περιφέρεια αποτελεί την τοπική κυβέρνηση και έχει μεγάλη εξουσία.Η περιφέρεια είναι αυτή που διαχειρίζεται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και αποφασίζει για την επενδυσή τους.
 Ο κ. Βουδούρης τόνισε πως η «Πελοπόννησος Πρώτα» έχει πρόγραμμα όχι μόνο για να κερδίσει τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και να μπορέσει να διοικήσει μετά και να φέρει την ανατροπή στο σύστημα Τατούλη. «Το σύστημα Τατούλη – Φούχτελ είναι ένα σκληρό σύστημα, το οποίο βασίζεται σε ένα πελατειακό δίκτυο που έχει χτιστεί εδώ και πολλά χρόνια με διασυνδέσεις και σε μιντιακό επίπεδο. Το σύστημα Τατούλη θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να μας αποτρέψει να το καταρρίψουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης.

Στη φωτογραφία 4 υποψήφιοι: ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος, με καταγωγή το Λεόντιο Νεμέας ενώ οι άλλοι μένουν και δραστηριοποιούνται στη Νεμέα, Σάκης Δημόπουλος, Μαρίνα Πιέρρου και Θοδωρής Τσιάνος.

Σχόλια