Ανακοίνωση προέδρου Παννεμεατικού, για όσα έγιναν στο ματς με τον ΑΟΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου του Παννεμεατικού, δια στόματος του προέδρου της, Άγγελου Γάτσινου, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Λουτράκι και κυρίως για τη φάση του πέναλτι, που δεν δόθηκε υπέρ των "βυσσινί".

Αναλυτικά:

"Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο...
Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα. Όλοι ξέρουμε ότι τα «ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε εύκολα γιατί δυστυχώς για όλους μας οι ρίζες τους υπάρχουν ήδη και στις ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Όμως οφείλουμε όλοι να ελπίζουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Όσο για τη διαιτησία του κ. Κακριδή θέλω να πιστεύω ότι εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα ΟΡΑΣΗΣ ήταν μια άτυχη στιγμή ο μη καταλογισμός ενός οφθαλμοφανούς πέναλτι που το είδαν όλοι οι φίλαθλοι σε όποιο σημείο του γηπέδου κι αν βρίσκονταν.  

Και αυτό φυσικά το γεγονός κρίνει ουσιαστικά την πορεία του πρωταθλήματος!!!

Δε θα σχολιάσω περισσότερο τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα γιατί για το καλό όλων μας θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.

Εξάλλου υπάρχουν αρμόδια πειθαρχικά όργανα, τα οποία επιβραβεύουν ή τιμωρούν μια καλή ή μια κακή διαιτησία.... ΕΙΔΩΜΕΝ.

Και τελειώνοντας θα ήθελα να σας θυμίσω αυτό : «ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ»



          Με εκτίμηση

             Άγγελος Γάτσινος

                      Πρόεδρος ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΥ

Πηγή: apopsi24.gr

Σχόλια