ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ANOIXTO ΚΑΛΕΣΜΑ ΣE ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

Στις 6/2/2014 η κυβέρνηση, κάνοντας άλλο ένα δωράκι στους μεγαλοεργολάβους, προχώρησε σε αύξηση του αντίτιμου των διοδίων σε όλη τη χώρα παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις ότι δεν σκοπεύουν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.
Πέρα από τη φορολογική αφαίμαξη και τη δραστική μείωση των μισθών με την ταυτόχρονη διατήρηση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη, οι αυξήσεις των διοδίων είναι εξωφρενικές συγκρινόμενες με την...
παρεχόμενη υπηρεσία.
 Όλοι γνωρίζουμε ότι οι δρόμοι του εθνικού δικτύου της χώρας μας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ούτε καν ως επαρχιακοί. Το οδόστρωμα είναι κακής ποιότητας και αυξημένης επικινδυνότητας με σαμαράκια, μπαλώματα, λακκούβες, ανάποδες κλίσεις και εντελώς ανακόλουθη σήμανση. Κορωνίδα του αίσχους αποτελεί η Κορίνθου-Πατρών που τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο και παρόλα αυτά, οι οδηγοί που τη χρησιμοποιούν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα 3,10€. Η λέξη «εμπαιγμός» είναι υπερβολικά λίγη.
Τα σωματεία μας, ανταποκρινόμενα σε ένα αίτημα, θέλουμε να πιστεύουμε του συνόλου του Κορινθιακού λαού, βρέθηκαν ήδη 3 φορές και συζητήσανε πάνω στο ζήτημα. Παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε τους πολίτες της Κορινθίας, τα σωματεία, τις ενώσεις πολιτών, τις συλλογικότητες, τους μαζικούς φορείς κτλ της Κορινθίας σε μια μεγάλη πρώτη κινητοποίηση στα Διόδια του Ισθμού 30 Μάρτη, 15:00. ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ !
Μεγάλη κινητοποίηση
στα Διόδια του Ισθμού

30 Μάρτη, 15:00.


Οι φορείς (αλφαβητικά):
Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΝΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΔΕΔΥ - ΠΕΡΣΕΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ

Σχόλια