«Εξάσφαιρος» ο Παννεμεατικός

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Παννεμεατικός συνέτριψε με 6-0 τον Πέλοπα Κιάτου, επέστρεψε στις νίκες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΑΟ Λουτράκι, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά είχαν τον απόλυτο έλεγχο και θέλησαν από νωρίς να...
«καθαρίσουν» το ματς.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε από τον Ραπουσάι, ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την σέντρα του για 2ο συνεχόμενο ματς ιδιαίτερα ορεξάτο, Παπουτσή.

Το 1-0 ήρθε τελικά στο 17’ όταν ο Πράττος (που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός για αρκετό διάστημα), προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στον Παπουτσή, στρώθηκε στον Παλυβό, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Λακόβ.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μυργιώτης είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Λακόβ του είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις.

Ο Πέλοπας προσπάθησε κυρίως με ατομικές ενέργειες των Λίλιου και Μιχαλόπουλου, χωρίς επιτυχία.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 48’ μετά από κόρνερ του Μαρτίνου, ο Μυργιώτης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος με όμορφο τακουνάκι μετά από γύρισμα του Παλυβού, σημείωσε το 3-0 με το 15ο φετινό του τέρμα.

Κάπου εκεί η υπόθεση νίκη τελείωσε, η Νεμέα έριξε και άλλο το ρυθμό της, για να δημιουργήσει την πρώτη σημαντική ευκαιρία ο Πέλοπας, όταν ο Βαρβιτσιώτης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Κεμαλάι.

Το 4-0 ήρθε μέσα από μια περίεργη φάση, όταν μετά τη … στραβοκλωτσιά του Σγούρου, η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνο, αυτός έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λακόβ έκανε κακό υπολογισμό, με αποτέλεσμα να δώσει ένα γκολ δώρο στα «λιοντάρια».

Οι Λίλιος και Μιχαλόπουλος συνέχισαν μόνοι τους να παλεύουν, χωρίς αντίκρισμα όμως.

Το σκορ πήρε διαστάσεις στα τελευταία λεπτά, με τον Κωστούρο να περνά αλλαγή και να σημειώνει δύο γκολ, το πρώτο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Τζα και το άλλο παίρνοντας το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Σγούρου, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρίες χάθηκαν και για περισσότερα τέρματα από πλευράς Νεμέας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Δουβής με 2η κίτρινη.

Για τον Παννεμεατικό, καλό ματς έκαναν οι Μαρτίνος, Παλυβός, Τσιωτάκης, Παπουτσής, Μυργιώτης, χωρίς να υστερήσει κάποιος, ενώ από τον Πέλοπα που διανύει πολύ δύσκολη περίοδο, κανείς δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων παικτών.

Χωρίς πρόβλημα ο διαιτητής Καρακάσης, όπως και ο βοηθός Θανασενάρης, σε αντίθεση με τον Τσάκωνα, που είχε αρκετές λάθος υποδείξεις σε οφσάιντ.


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Χουσελάς Α. (70’ Τσιάκος), Κυριάκος, Μαρινός, Σγούρος, Τσιωτάκης, Μαρτίνος (64’ Κωστούρος), Ραπουσάι Ρ., Παλυβός, Παπουτσής (67’ Τζας), Μυργιώτης  


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Συρίγος, Μακρής, Δουβής, Σταύρου, Βαρβιτσιώτης, Σελλάς, Αλινάνι (67’ Κλεμπετσάνης), Πράττος, Μιχαλόπουλος, Λίλιος

Πηγή: apopsi24.gr

Σχόλια