Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Κορινθία και Μεσσηνία

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: Αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται, κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών, σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και το Μελιγαλά Μεσσηνίας, για «Φρουτάκια»

Κατασχέθηκαν τρία...
 παιγνιομηχανήματα, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, κατελήφθη 36χρονη αλλοδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει σε δύο άτομα.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι υπολογιστές, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος της 36χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρωσίας, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αμαλιάδας, για σωματεμπορία κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή από κοινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα - καφενείο, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία, τριών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Συνελήφθησαν ο 54χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν παίχτης στο ένα από αυτά.

Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα κατασχέθηκαν, καθώς και το χρηματικό ποσό των -363- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Σχόλια