Ο «Μύλος των Ξωτικών»... το ομορφότερο παραμύθι του κόσμου ξεκίνησε!


Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!!

Η μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας για ακόμη μια χρονιά είναι γεγονός. Ύστερα από σχεδιασμό και προετοιμασία πολλών μηνών, ο «Μύλος των Ξωτικών» από νωρίς το πρωί άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους του.
Με νέες ποιοτικές παρεμβάσεις, πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια, συναυλίες και δρώμενα επί σκηνής, για 38 ημέρες...
«ο Μύλος των Ξωτικών» αποτελεί τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε σημείο της Ελλάδας.
Από την Παρασκευή 29 Νοε. τα στελέχη και το προσωπικό της διοργάνωσης υποδέχονται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Ήδη περίπου 35.351 μαθητές και σχολικές μονάδες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή και την επίσκεψη τους στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και καθημερινά ο αριθμός των μαθητών αυξάνεται.
 
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου
Κεντρική σκηνή
12:00 “Toy tree”, το δέντρο των ξωτικών. Ο Pomet το ξωτικό των Χριστουγέννων κατασκευάζει και στολίζει το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του.
12:30 “One woman show”. Ένας σκηνοθέτης ο «Κλέων Σιχτιρίδης» και η ηθοποιός του Κ. Σοπίδη, στην πιο κωμική πρόβα που έγινε ποτέ.
18:00 ο Νίκος Πιλάβιος, ο γνωστός σε όλους «Παραμυθάς».
19:00 “Sax Nouveau”. Νεανικό μουσικό σύνολο σαξοφώνων.

Παιδική σκηνή
12:00 «Μάικ ο Φασολάκης», από το ομώνυμο βιβλίο της Μ. Κυριακού – βιβλιοπωλείο Άνεμος.
18:00 “Plan B”. Αντικείμενα που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας, αιωρούνται και χορεύουν στους ήχους της μουσικής.
19:00 “One woman show”.

Kυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013
Κεντρική σκηνή
11:30 “Toy tree”, το δέντρο των ξωτικών. Ο Pomet το ξωτικό των Χριστουγέννων κατασκευάζει και στολίζει το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του.
12:30 Johnny show. Όταν η φαντασία συναντά τα μαγικά χέρια του μάγου Johnny, όλα μπορούν να γίνουν αληθινά.
13:00 Παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας, Δήμου Κιλελέρ.
18:30 Επίσημη τελετή έναρξης. Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων ανοίγει και επίσημα τις πύλες της για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το παραμύθι ξετυλίγεται…
Χαιρετισμοί επισήμων
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας κηρύσσει την έναρξη του «Μύλου των Ξωτικών».
Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια Demy και μαγνητοσκόπηση της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο. Προβολή της εκπομπής ανήμερα των Χριστουγέννων στις 14:45 στο Mega Channel.

Παιδική σκηνή
11:30  “One woman show”.

Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

12:00 παρουσιάζεται η εκπαιδευτική θεατρική παράσταση «Οι Μαγικοί Επιστήμονες».

Σχόλια