Νεμέα: ''Οι βοηθοί'' συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση

Συνεχίζουν και φέτος την φιλανθρωπική τους δράση η ομάδα «Οι βοηθοί» στο δήμο Νεμέας. 

Χάρη στους υποστηρικτές μας, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε βοήθεια σε αρκετές οικογένειες του δήμου μας. Μοιράσαμε κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής, φάρμακα, τρόφιμα, παιχνίδια και  ρουχισμό στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. 
Στο δήμο μας έχουμε ήδη αντιμετωπίσει περιστατικά, εκτός της εβδομαδιαίας παροχής τροφίμων σε συμπολίτες μας, όπως...


ιατροφαρμακευτική βοήθεια σε παιδιά 
ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες συμπολίτες μας καθώς και τα μεταφορικά τους έξοδα από και προς τον θεράποντα ιατρό τους καθώς και
εξετάσεις υγείας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε την ομάδα  « Οι βοηθοί»– άμεσα και έμμεσα. Ο πιο προφανής τρόπος είναι μέσω δωρεάς, η οποία θα διοχετευτεί απευθείας στην δράση μας ανά τον δήμο. Είναι μια εύκολη διαδικασία και μπορείτε να δώσετε όποιο ποσό θέλετε – ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική. 
Εάν θέλετε να βοηθήσετε πιο ενεργά,  υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μπορείτε να κάνετε αίτηση εγγραφής μέλους στην ομάδα που λειτουργεί στο Παλιό (πέτρινο) Γυμνάσιο Νεμέας. Για περισσότερες πληροφορίες, στην έδρα της ομάδας κάθε Τετάρτη 17:00-19:00 ,στο facebook
 ή στο τηλ. 6978-848682/ Υπεύθυνη: Κα Σοφία Χρυσικοπούλου.

 Άλλοι τρόποι για να στηρίξετε το έργο της ομάδας «Οι βοηθοί» είναι να ενημερώνεστε και να ενημερώνετε και τους γύρω σας για τις δραστηριότητες της ομάδας, να συμμετέχετε με ιδέες, προτάσεις και απόψεις για το έργο μας και αυτούς που βοηθάμε.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να πράξουμε αυτό που ορίζει η ονομασία μας.

Σχόλια