Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2013

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η 5η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2013, η μεγαλύτερη και καλύτερη από κάθε άλλη φορά που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Κορινθίας. Ο αριθμός των εκθετών ήταν μεγαλύτερος κατά 45 %  και των επισκεπτών 20%  από την περσινή  χρονιά.  Εκθέτες και επισκέπτες  έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άψογη παρουσίαση και οργάνωση της φετινής Έκθεσης και το οικονομικό αποτέλεσμα που είχαν...
στη διάρκεια της .
 Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης ειδικοί ομιλητές  συζήτησαν  με επιχειρηματίες και το επιμελητήριο Κορινθίας  ειδικά και σημαντικά  θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος χαρακτήρισε την διοργάνωση ως το κορυφαίο οικονομικό ,πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για την Κορινθία το 2013 .Οι  εθελοντικές οργανώσεις και οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση  ανέδειξαν τον πλούτο που διαθέτει η περιοχή στα θέματα αυτά .
Η φετινή έκθεση ήταν ποιοτικά ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν  και αποδεικνύει ότι με σωστό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά, καλούς συνεργάτες και υποστηρικτές, παρά την οικονομική κρίση  μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε.
 Στην τελετή λήξης ο πρόεδρος κος Βασίλης Νανόπουλος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά την οικονομική άνθιση του νομού. Με την καθοριστική συμβολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας κορυφαίες στον κλάδο τους τουριστικές εταιρίες συμφώνησαν και  από τον Μάρτιο και μέχρι τον Οκτώβριο θα προσδένουν 2 κρουαζιερόπλοια εβδομαδιαίως στο λιμάνι της Κορίνθου , γεγονός που θα αποφέρει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ στην κορινθιακή αγορά.
Η σημαντική αυτή ανακοίνωση σε συνδυασμό με άλλες ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν σύντομα και αφορούν νέες  επενδύσεις ,   συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη και οικονομική πρόοδο του νομού.
Όπως είπε ο κος Νανόπουλος  πρωταρχικός στόχος του ιδίου και του επιμελητηρίου είναι με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επιχειρηματικές συμφωνίες να αυξηθεί  το εισόδημα και ο πλούτος στην Κόρινθο και την ευρύτερη περιοχή . Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας  θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας  και θα κρατήσει ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης .
Από κάθε άποψη η έκθεση άφησε ενθουσιασμένους όλους όσους συμμετείχαν και έδωσε ουσιαστικά αποτελέσματα , αισιοδοξία ,ελπίδα και προοπτική

Πηγή: korinthostv.blogspot.com

Σχόλια