Δυναμική παρουσία του δήμου Νεμέας στην Έκθεση ΄΄ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013''

Με τη συνεργασία του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας
και του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ, συνεχίζοντας την προσπάθεια προβολής της περιοχής της Νεμέας, ως τόπο οίνου και πολιτισμού, διαχρονικά και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας, έχει μία εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013 που διοργανώνεται με την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου.

Στο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ...
γνωρίσουν τα προϊόντα των οινοποιών του Συνδέσμου και να συζητήσουν με εκπροσώπους του Δήμου και των οινοποιών για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που παρουσιάζονται για την ανάπτυξη οινικού τουρισμού στην περιοχή της Νεμέας, καθώς και για όλα όσα μπορούν να καταστήσουν τη Νεμέα, τόπο τουριστικού προορισμού.

Επίσης θα γίνει και η πρώτη άτυπη εμφάνιση της υπό σύσταση Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που δημιουργούν ο Δήμος Νεμέας και ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας για τον παραπάνω σκοπό.

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα έχει και ο Σύλλογος για την Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων, εκπρόσωποι του οποίου, θα ενημερώνουν τους επισκέπτες, σχετικά με τους αγώνες, αλλά και την αρχαιολογική σπουδαιότητα της περιοχής.


Ο Δήμος Νεμέας καλεί όλους να επισκεφτούν το περίπτερο της Νεμέας στην έκθεση και εύχεται στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Σχόλια