Πέρασε από το Σοφικό η Νεμέα με 2-0

Σε μια αναμέτρηση που είχε αρκετά περιστατικά και τον Παννεμεατικό να χάνει ευκαιρίες με το «τσουβάλι», τα «λιοντάρια» κατάφεραν να επικρατήσουν του Πανσολυγειακού με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν ανώτεροι, αν και δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και με λίγη προσοχή, το σκορ θα μπορούσε να πάρει...
διαστάσεις.



Στο α’ημίχρονο, η Νεμέα ξεκίνησε διστακτικά, αλλά έχοντας πάντα τον έλεγχο, είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Παππά (σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια), Τσιωτάκη (δοκάρι) και Μυργιώτη (δοκάρι και μια εντυπωσιακή επέμβαση από τον Βάσση), για να έρθει λίγο πριν το τέλος του α΄μέρους ο Μαρτίνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» του αντίπαλου τερματοφύλακα, να κάνει το 0-1.



Στην επανάληψη και πάλι η Νεμέα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Βάσση να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ σουτ του Κωστούρου, αποσόβησε το 0-2 και σε δύο ακόμα προσπάθειες του Μυργιώτη, ενώ ο Τσιωτάκης από πολύ κοντά  έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.



Στο 85 όμως η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 40 λεπτά, όταν ο βοηθός Σκούρτης προσπαθώντας να κινηθεί επί της γραμμής, συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον φροντιστή της ομάδας του Σοφικού, Παναγιώτη Βενετσάνο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε γιατρός (όχι του ματς), ενώ ειδοποιήθηκε και το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.



Το ματς συνεχίστηκε, με τον Παννεμεατικό να φτάνει και στο 0-2 με κεφαλιά του Μυργιώτη, μετά από σέντρα του Παππά, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Χουσελάς από πολύ κοντά σούταρε άουτ, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα του.



Οι γηπεδούχοι στάθηκαν όσο μπορούσαν καλύτερα, κυρίως αμυντικά, έμειναν με δέκα παίκτες από το 60’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ζέφι και μόνο από κάποια στημένα, προσπάθησαν να απειλήσουν, χωρίς να τα καταφέρουν.



Από τους νικητές κορυφαίος ο Μαρτίνος, πολύ δουλειά από τον Παππά, ήρεμη δύναμη ο Τσιωτάκης και πολύ σταθεροί αμυντικά οι Μαρινός, Σγούρος και Χουσελάς.



Για τον Πανσολυγειακό, ο Βάσσης έσωσε την ομάδα του από πολλά γκολ, ο Καρβούνης ήταν πολύ θετικός, παρά την ηλικία του, ενώ πολύ καλά πάνω στον Μυργιώτη πήγε ο Κούτρας Β.Ι.



** Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, υπήρξε διακοπή, καθώς ο παρατηρητής αγώνα κ. Σούκουλης κάτι φάνηκε να είπε προς τον βοηθό κ. Τσολάκη, με τον τελευταίο να ζητά την αποβολή του. Ο κ. Σούκουλης ήρθε καθυστερημένα στο γήπεδο και πιθανότατα ήταν ένας από τους λόγους της διαφωνίας των δύο ανδρών.



ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Βάσσης, Τούσουλης Ι., Ρωτίδης Στ. (12’ λ.τρ Νόσης Αντ.), Ζέφι Εντ., Κούτρας Β.Ι., Καρβούνης, Ρωτίδης, Τσίγκος Μ. (83’ λ.τρ. Κούτρας Β.Π.), Αγγέλου, Μπάρτζης, Τσίγκος Σ.



ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Χουσελάς, Κυριάκος, Σγούρος, Μαρινός, Τζίνης (86’ Καραμάνης), Τσιωτάκης, Κωστούρος, Μαρτίνος, Παππάς, Μυργιώτης

apopsi24.gr

Σχόλια