Το… παλιό ΠΑΣΟΚ «έπιασε στα μπάνια» τον Τσίπρα

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η ίδρυση «σοσιαλιστικής τάσης» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από τους …πασοκογενείς του κόμματος.

Εν μέσω θέρους κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας απολάμβανε το τρίτο μέρος των διακοπών του σε Κέρκυρα και Αντίπαξους τα στελέχη του κόμματος που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους και τέσσερις βουλευτές (Κουρουμπλής, Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης, Τσουκαλάς) αιφνιδίασαν την ηγεσία και συγκρότησαν δική τους τάση.

Η Κουμουνδούρου έσπευσε να…
αγκαλιάσει την ίδρυση της σοσιαλιστικής τάσης και έστειλε στην εκδήλωση της τον γραμματέα του κόμματος και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα αν αφήσει «όλα τα λουλούδια να ανθίσουν».

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενοχλήθηκε σφόδρα από την δημιουργία της τάσης κατανοώντας ότι πέραν του Λαφαζάνη της Αριστερής Πλατφόρμας που του την βγαίνει σταθερά από τα αριστερά, θα έχει πλέον απέναντί του και τους πασοκογενείς οι οποίοι καθόλου δεν τον εξυπηρετούν θυμίζοντας στην κοινωνία…το παλιό ΠΑΣΟΚ!

Τα ίδια τα στελέχη της σοσιαλιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η πολιτική καταγωγή τους συνιστά εγγύηση για την προφύλαξη του ΣΥΡΙΖΑ από παθογένειες και λάθη. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Κοτσακάς, ο Κώστας Χρυσόγονος, η Ράνια Σταυροπούλου και ο Στάθης Πανταζής.

rizopoulospost.com

Σχόλια