Μεγάλες Μέρες Νεμέας στο Κτήμα Ράπτη (6-8/09/2013)

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το κτήμα Ράπτη, πλημμυρισμένο αυτήν την εποχή με τα αρώματα των νεαρών οίνων, μαζί με φίλους παραγωγούς και επαγγελματίες της περιοχής, θα μας ταξιδέψει οπτικά και γευστικά στα χρώματα και τα αρώματα της Νεμέας.
- Για πρώτη φορά οι σεφ...
Χρήστος Γκότσης και Στάθης Βαίτσιος (καθηγητές στη παλ. σχολή της Αναβύσσου), θα εμπνευστούν και θα παρασκευάσουν τις "Γεύσεις Νεμέας".
Οι εκλεκτοί σεφ χρησιμοποιώντας ντόπια ποιοτικά υλικά και επιλεγμένες ελληνικές και όχι μόνο λιχουδιές θα δημιουργήσουν εδέσματα που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν το κάθε κρασί του κτήματος.

- Οι μικροί μας φίλου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δημιουργικής απασχόλησης με θέμα "Αμπέλι & Κρασί".

- Το τριήμερο εκδηλώσεων θα κλείσει την Κυριακή το βράδυ με ένα πάρτι σε ρυθμούς Zumba στους οποίους θα μας παρασύρουν γνωστοί χορευτές.
Την ίδια στιγμή οι Σταμάτης Ζαντζηαναστασίου και Νίκος Ζούγκλης, μέλη της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, θα δημιουργήσουν cocktails με βάση τα κρασιά του κτήματος και θα ανεβάσουν τα baume με τον δικό τους  μοναδικό τρόπο.

ktimarapti.gr

Διεύθυνση: Λεόντιο, Κορινθία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27460-61700

Σχόλια