33 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Νεμέα και Βραχάτι

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες το απόγευμα, έως σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας και του Βραχατίου Κορινθίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Δείτε τι κατασχέθηκε
Δείτε τι κατασχέθηκε
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τετρακόσια ένα άτομα, εκ των οποίων εκατόν εβδομήντα τρία ήταν ημεδαποί και διακόσια είκοσι οκτώ ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ενενήντα τέσσερα οχήματα και επτά καταστήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν πενήντα επτά άτομα, από τα οποία εξήντα τρία ήταν ημεδαποί και ενενήντα τέσσερα ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα τρία άτομα.
Δείτε τι κατασχέθηκε
Δείτε τι κατασχέθηκε
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Δύο ημεδαποί, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
  • Τρεις αλλοδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Οκτώ ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Δέκα έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και τρία παιγνιομηχανήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σχόλια