Κοινωνικά φροντιστήρια 2013 - 2014 του Δήμου Κορινθίων

Στα πλαίσια των δωρεάν «Κοινωνικών φροντιστηρίων» του Δήμου Κορινθίων, ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων ευχαριστούν για πολλοστή φορά τους  ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και τους άνεργους εκπαιδευτικούς του Δήμου Κορινθίων, που με  δική τους πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί για τρίτη  συνεχή χρονιά στο Δήμο Κορινθίων το πρόγραμμα των δωρεάν «Κοινωνικών Φροντιστηρίων»   στα παιδιά των οικονομικά αδύνατων οικογενειών...



Εκφράζουν επίσης τις  ευχαριστίες τους στο διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου για την άριστη συνεργασία του για  την επίτευξη αυτού του στόχου. Στην περίοδο οικονομικής δυσπραγίας  που διανύουμε, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία αλλά και την πραγματική αγάπη τους στα παιδιά που τόσα χρόνια υπηρέτησαν καθιστώντας την εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλους .



Μετά την  πρόοδο των μαθητών των κοινωνικών φροντιστηρίων που σημειώθηκε  το προηγούμενο σχολικό έτος  και  το ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας τους στις πανελλαδικές εξετάσεις (53%), θα  λειτουργήσουν (δοθούν) για τη σχολικό έτος 2013-2014 :

Δωρεάν φροντιστηριακά  μαθήματα  όλων των τάξεων  Γυμνασίου και Λυκείου γενικής παιδείας και κατευθύνσεων με ημερομηνία έναρξης την 30η Σεπτεμβρίου 2013.


Δωρεάν θέσεις  φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών του Δήμου Κορινθίων.
Υποστηρίζονται οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν και άλλα κοινωνικο-οικονομικά  προβλήματα.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά  συμμετοχής  είναι :

Αντίγραφο εκ/κού σημειώματος ΔΟΥ οικ. έτους 2012 & 2013  
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Φ/πία καρτών ανεργίας των γονέων .
 Γνωμάτευση ιατρού σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειας   έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας .  
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από :

1.Από 30/08/2013  έως και 12/09/2013 για τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών &

2.Από 16/09/2013 έως και 25/09/2013 για τα Φροντιστήρια Γυμνασίου και Λυκείου .    

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων   στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, (Αδειμάντου 22, Κόρινθος -τηλ. 2741025717 κ. Νέγρη Μαρία ).                                                                                            

                                                                   

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  Δ.Σ    

                                                                                                                                          ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Σχόλια