Ανοικτή Επιστολή προς τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας

Ανοικτή Επιστολή προς τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (Σ.Ε.Ε.)
            Κ΄ Πρόεδρε.
            Εκλεκτά Μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου (Α.Π.Σ.).
            Πριν από 2 περίπου μήνες, όταν υποσχέθηκα στον εκλεκτό φίλο μου, να βοηθήσω τον Σ.Ε.Ε., ενόψει του Έκτακτου Συνεδρίου, ξεκίνησα με όλη την δύναμη και το πάθος, να στηρίξω και να εκπληρώσω, την...
υπόσχεση αυτή. Ο λόγος απλός. Η πολιτική «ομπρέλα» που με εκπροσωπεί. Όσο μπορούσα και με όσες δυνάμεις διέθετα, κάνοντας λάθη και παραλείψεις, πάλεψα. Σε πολλούς, αλλά και στο φίλο μου προσωπικά, εξέφρασα την επιθυμία μου, πως θα ήθελα να διαμορφωθεί το Α.Π.Σ. Συνάντησα όμως ένα βουνό, θα το περιέγραφα, από αντιρρήσεις, κινδύνους και αντιθέσεις. Αυτή την επιθυμία μου, την εξέφρασα και διατυμπάνισα, προφορικώς και γραπτώς. Ουσιαστικά, μετέτρεψα την επιθυμία μου, σε ΣΤΟΧΟ. Τα όπλα μου, η εμμονή, η επιμονή και η υπομονή.
            Στο τέλος της ημέρας των εκλογών, φεύγοντας από την αίθουσα, δέχτηκα τηλεφωνική κλήση, στην οποία χαρακτηριστικά λέχθηκε: « Τελικά η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε». Υπάρχει όμως μια διαφορά. Δεν ήταν μόνο δικιά μου. Ήταν πολλών και εμπλουτίστηκε, με κάτι θεάρεστο και μαγικό!! Στο Α.Π.Σ. συμμετέχουν και 3 μέλη πολίτες και μάλιστα, από το γυναικείο φύλο.
            Αφού λοιπόν, πραγματοποιήσατε και πριμοδοτήσατε την επιθυμία, ενός απλού «στρατιώτη» του Σ.Ε.Ε., δικαιωματικά, θα επιθυμούσατε να μοιραστώ, αν όχι όλο, ένα μέρος από το όνειρό μου.
            Το όνειρό μου, ξεκινάει από σήμερα. Συνεδριάζετε για 1η φορά. Η επιτυχία σας δεδομένη. Σας εύχομαι όμως καλή Δύναμη. Πρώτα ο Θεός χρειάζεται δύναμη.
            Την έχετε μέσα σας κρυμμένη. Αποκαλύψτε την. Ήρθε η ώρα.
            Ένα κομμάτι από εσάς, κάποτε ήταν στον αέρα και καθημερινά έδινε αγώνα, να αναπνέουμε ελεύθερο αέρα και πετάγατε σαν τους Αετούς.
            Άλλοι από εσάς, ήταν κάποτε στη θάλασσα, αρμένιζαν και καθημερινά, έδιναν αγώνα, να έχουμε ελεύθερα νερά για να κολυμπάμε και σαν Δελφίνια, οργώνατε τα πελάγη.
            Κάποιοι άλλοι από εσάς, με την υποστήριξη των παραπάνω, σφραγίζατε την κυριαρχία στη γή μας, ως Λιοντάρια και κάτω από αντίξοες συνθήκες, εξασφαλίζατε την ασφάλεια του πολίτη τόσο στο εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.
            Ναι είστε τα 3 στοιχεία. Η Γή, ο Αέρας και η Θάλασσα. Τα απαραίτητα στοιχεία για την κυριαρχία ενός Έθνους. Τα εξασφαλίζατε κάποτε, κάτω από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Χρησιμοποιήσατε μια τακτική. Αυτή την Τακτική, προσαρμόστε την, στην Πολιτική Σκακιέρα της Χώρας μας. Μην ξεχνάτε, 2 σημαντικά κατά την άποψή μου πράγματα:
                        α.         Η Πολιτική, γεννήθηκε μέσα από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
                        β.         Κάποιος που ηγείται, χρειάζεται, να έχει πολύ ισχυρά πολιτικά ερείσματα, για να πείσει τον απλό στρατιώτη, να τον πιστέψει και να πέσει στη φωτιά, όταν και όποτε, του ζητηθεί.
            Το σημαντικότερο όλων!!! Μέσα στο Α.Π.Σ., έχουν προστεθεί πολίτες και μάλιστα γυναικείο φύλο!!! Το γυναικείο φύλο που έπλασε ο Θεός, να συντηρεί 2 οργανισμούς και για 9 μήνες. Εσείς λοιπόν, αφού μπορείτε και κάνετε αυτό, με τη σειρά σας, προσαρμόστε το στην Πολιτική Σκακιέρα της Χώρας μας. Κυοφορήστε, γεννήστε, ταΐστε μας, αγαπήστε μας, προστατέψτε μας και διαπαιδαγωγήστε μας, όπως η μάννα το παιδί. Τα παιδιά σας όλοι οι Έλληνες Πολίτες. Και ΝΑΙ γιατί ΟΧΙ?? Είμαστε στον 21ο αιώνα. Αφού μπορείτε δύο, μπορείτε και τρίτο. Αν κριθεί απαραίτητο, σωστό και ικανό, βγείτε μπροστά και ηγηθείτε.
            Γη, Αέρας, Θάλασσα, Μάννα!!! Εκρηκτικός συνδυασμός!!! Ο τέλειος να παρουσιάσετε, να εκτελέσετε, το ΙΔΕΑΤΟ, το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, κάνοντας ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ, δίνοντας την ΕΛΠΙΔΑ και το ΟΡΑΜΑ, που μας έχει στερήσει το Πολυεπίπεδο, Ασύμμετρο και Πολυμορφικό Τέρας, χειρότερο και από την Λερναία Ύδρα, που εδώ και 35 και πλέον χρόνια, αλλάζοντας τακτικά το προσωπείο του, μας έφτασε στο σήμερα και κατασπαράζει καθημερινά και σταδιακά ένα ολόκληρο Έθνος. Το Έθνος μας.
            Τα «παπαγαλάκια» των Μ.Μ.Ε., ήδη ξεκίνησαν, μέσα από το «κλουβί» τους, την «ηχορύπανση», στην προσπάθεια να σκεπάσουν και να μην ακουστεί η μελωδία σας . Η μελωδία της Ελευθερίας.
            Προσέξτε όμως. Υπάρχουν και τα «αηδόνια» των Μ.Μ.Ε. Κρυμμένα καλά, δύσπιστα αλλά έτοιμα, να κελαηδήσουν την Ελευθερία, ως ελεύθερα πουλιά που είναι και δεν ζουν σε κλουβιά. Περιμένουν να τα κερδίσετε και ως ελεύθερα, να αποκαλυφθούν και να αναπαράγουν την μελωδία σας.
            Εδώ και 1,5 χρόνο, μπήκατε στη περιβόητη «πολιτική δεξαμενή». Ακούσατε, μυρίσατε, είδατε, πιάσατε και γευτήκατε, αυτό το απαίσιο προϊόν που παράγει αυτό το Τέρας. Προϊόν με υλικό όπως, την ιδιοτέλεια, τη διαφθορά, τη λάσπη, το μίσος, την εκδίκηση, την κλοπή, την αυθαιρεσία, την κακή κερδοσκοπία και τη δουλοπρέπεια.
            Ξέρετε επομένως να απαντήσετε στα ερωτήματα: ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ.
            Δώστε μας αυτό που στερούμαστε τόσα χρόνια. Δώστε μας πολιτικούς και όχι πολιτικάντηδες. Δώστε μας «βάθος πολιτικής και διπλωματίας».
            Υπάρχουν Έλληνες Πολίτες, που στο ξεκίνημά σας, έφυγαν και διαγράφηκαν. Λογικό και ανθρώπινο. Τα λάθη πολλά. Όμως τώρα που πήρατε απλόχερα, την 2η ευκαιρία στα χέρια σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας. Καλέστε τους, έναν προς έναν. Πρόκειται να έρθουν. Όπως πήρατε, δώστε 2η ευκαιρία απλόχερα. Υπάρχει δυσπιστία. Επίσης λογικό και ανθρώπινο. Μέρα με την ημέρα εξαλείψτε την.
            Έχετε το πλέον ανίκητο όπλο στα χέρια σας. Αυτό που δεν νικήθηκε ποτέ, στους αιώνας των αιώνων. Την ΗΘΙΚΗ.
            Ανοίξτε την «ομπρέλα» σας. Όλοι περιμένουν να μπουν κάτω από αυτή. Το ζητούμενο δεν είναι ποιος/α την κρατάει. Το ζητούμενο είναι να μεγαλώσει τόσο, ώστε να καλύπτει όλο το Έθνος.
            Θα προσπαθήσουν, αν δεν το κάνανε ήδη, να σας φορέσουν ταμπέλλα κόμματος με πολιτικό προσδιορισμό. Μην το δεχτείτε. Το Έθνος και η Πατρίδα, δεν ξεχωρίζει, ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Κάτι, που αυτό το Τέρας, σκόπιμα καλλιέργησε στο 20ο αιώνα μέσα από ψεύτικες ιδεολογίες και κομματικούς μηχανισμούς προτάσσοντας το κόμμα, υπεράνω του Έθνους και της Πατρίδος.
            Θα προσπαθήσουν, αν δεν το κάνανε ήδη, να σας διαφθείρουν και να σας προσηλυτίσουν στη νέα Θρησκεία του 21ου αιώνα. Να ασπαστείτε ως θεό το ΧΡΗΜΑ. Μην το αποδεχτείτε. Το χρήμα πάντα, ήταν όργανο συνδιαλλαγής. Ποτέ θρησκεία. Ποτέ κυβέρνηση.
            Μην καθοδηγείστε από το ρητό, «πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού». Είναι ρητό για τα «σαλιγκάρια», που έρποντας και γλείφοντας, αφήνοντας πίσω τους ίχνη αηδίας, προσπαθούν να φτάσουν στη κορυφή.
            Εφαρμόστε την «Τέχνη του Πολέμου». Έχουμε Πόλεμο…. Πολεμήστε σαν Λιοντάρια, σαν Δελφίνια, σαν Αετοί και σαν Μάνες που προστατεύουν τα παιδιά τους.
            Μην επιχειρήσετε να συνεργαστείτε με το Τέρας. Θα σας κατασπαράξει όπως κατασπάραξε άλλους. Έχετε το παράδειγμα. Να θυμάστε, είναι Πολυεπίπεδο, Ασύμμετρο και Πολυμορφικό, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του βαθειά μέσα μας, δημιουργώντας επί χρόνια, αποπλάνηση και πολιτικό βιασμό στον καθένα μας.
            Σηκώστε το πήχη ψηλά. Τόσο, ώστε να μην τον βλέπετε. Δεν θα καταλάβετε πότε θα γίνεται Κυβέρνηση.
            Να μην ξεχάσετε ποτέ, ότι ο Έλληνας Πολίτης, δεν αντέχει άλλο νέες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, νέες ΛΙΠΟΤΑΞΙΕΣ.
            Γνωρίζοντας, ότι η ευθύνη που επωμιστήκατε, είναι βαριά και δεν πρόκειται, να ξαναφάτε και να ξανακοιμηθείτε, αν δεν ξαναφάει και ξανακοιμηθεί, ο τελευταίος Έλληνας Πολίτης αυτής της Χώρας, με τη Δύναμη του Θεού και της Παναγίας, ξεκινήστε το Ονειρεμένο Ταξίδι και κάντε το Πραγματικό.

            Με εκτίμηση
Συνταγματάρχης (ε.α) Αθανασιάδης Ευάγγελος

            evangath@gmail.com

Σχόλια