Η νέα συλλογή της La Redoute!

Η άφιξη της νέας κολεξιόν της La Redoute για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 είναι γεγονός!
Στη νέα συλλογή της La Redoute θα βρείτε επώνυμες μάρκες ρούχων για όλη την οικογένεια, σε προσιτές τιμές και για κάθε στυλ.
Για τη γυναίκα, vintage στυλ σε slim γραμμές με λαμπερές πινελιές, city look και εμπριμέ φορέματα συνθέτουν τις κύριες τάσεις, αποτελώντας τα must have κομμάτια της σεζόν. Ακόμα, η κολεξιόν περιλαμβάνει αποκλειστικές δημιουργίες Madame a Paris και Deisgual μόνο για τη La Redoute!...

Για τον άντρα, κλασικές γραμμές με casual αλλά και ιδιαίτερα στοιχεία προσθέτουν extra στυλ στο ντύσιμο του με t-shirts και πουκάμισα σε πολλά χρώματα, παντελόνια, ανοιξιάτικα πανωφόρια και παπούτσια για όλες τις ώρες...

Για το παιδί, η μόδα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Το 24ώρο ντύσιμο των μικρών μας αποκτά στυλ και άποψη μέσα από τη νέα πλήρως ενημερωμένη συλλογή της la Redoute.
Η γαλλική μόδα μ’ ένα κλικ στην οθόνη σας για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Αλλά να δώσετε και στο σπίτι σας αέρα ανανέωσης με μικρές κι έξυπνες αλλαγές στη διακόσμηση!
Ετοιμαστείτε να γεμίσετε το καλάθι των αγορών σας με απίστευτα κομμάτια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα και να υποδεχτείτε την άνοιξη και το καλοκαίρι με θετική διάθεση.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι στο μεγαλύτερο online fashion store www.laretoude.gr !

Σχόλια