Filotomarius kanapedatus, ήρθε η ώρα του κουρέματος!


Filotomarius kanapedatus σήκω. Έφτασε η ώρα για το κούρεμα. Κούρεμα κοντό κοντό, να είναι ελεύθερος ο σβέρκος να μπορεί να δέχεται την ευρωπαϊκή σφαλιάρα- δείγμα αλληλεγγύης- χωρίς να ιδρώνει.

- Μετά το κούρεμα των αδερφών Κυπρίων, ήρθε η ώρα και για το δικό μας. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μετά το κυπριακό Ok , ο Νταλάρα- όχι ο Γιώργος , ο Τσαρλς του IIF- πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου και συζήτησε με τον διοικητή Αντώνη. Θέλησαν λέει να μιλήσουν για την επόμενη μέρα στο τραπεζικό σύστημα. Κατάλαβες τώρα....
Στήσε σβέρκο!!

- Η επόμενη μέρα στο τραπεζικό σύστημα είναι και το πρώτιστο μέλημα των ευρωπαίων, εταίρων, δανειστών, δυναστών μας και πώς θα συνεισφέρουν καλύτερα σ' αυτό και οι καταθέτες.

- Είσαι καταθέτης σε μια τράπεζα;; Είσαι αυτόματα και σωτήρας της σύμφωνα με τα παλικάρια του eurogroup διότι εσύ με το δικό σου κούρεμα θα οδηγήσεις το τραπεζικό σύστημα στην επόμενη μέρα.

- Ο Γερούν- το αγόρι από την Ολλανδία - με χαρτοφυλάκιο μόλις 6 μήνες στο υπουργείο Οικονομικών της χώρας του, αλλά έχων τη τύχη να είναι ο εκλεκτός της γερμανικής καγκελαρίας, μίλησε για την επόμενη μέρα......

- ....Και στο Reuters μίλησε και στο Ολλανδικό Rtl μίλησε...και το ευρώ πήρε την κατηφόρα.

- Ανεπιτυχώς, βγήκαν μετά να το μαζέψουν. Εσύ, όμως, ο απλός καταθέτης κατάλαβες. Ο Γερούν έδρασε ως γερμανικός ''λαγός'' - ζήλεψε τη δόξα του Μέργου στην Αθήνα.....
Στήσε σβέρκο τώρα. Οσονούπω το κούρεμα ξεκινάει!

-Κούρεμα άκουσαν και στο Λουξεμβούργο και ίδρωσε ο σβέρκος τους. Μια υποψία ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι οδήγησε τον μεσιέ Γιουνκέρ σε δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους Κύπριους. ''Τους φερθήκαμε λες και ήταν γκάνστερ'' δήλωσε ο μεσιέ Γιουνκέρ ξεχνώντας ότι η ίδια η Ευρώπη ήταν ο γκάνστερ που κρατούσε το πιστόλι στο Κυπριακό σβέρκο.

- Φήμες ότι το κούρεμα στο Λουξεμβούργο θα είναι αλά γκαρσόν με γαλλική εσάνς ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

- Και ενώ οι ευρωπαίοι δρούσαν ως σωτήρες και γκάνστερ ταυτόχρονα, οι διοικητές εις το προτεκτοράτο Ελλάς ήταν εξαφανισμένοι. Αντώνης, Βαγγέλης και Φώτης παρέμεναν στα γραφεία τους μέχρι να περάσει η κυπριακή μπόρα, ελπίζοντας οι αγορές να ξεχάσουν την προσκυνημένη Ελλάδα και το τσουνάμι των οικονομικών αντιδράσεων να μείνει στη Μεγαλόνησο.

- Εξάλλου εμείς ως Έλληνες την πιστογλυπτική μας ικανότητα την έχουμε αποδείξει, έλεγαν μέσα στην τρομάρα των κυπριακών εξελίξεων.

- Ησύχασαν μόνο όταν είδαν τον Νίκο Αναστασιάδη να μετατρέπεται σε ΓΑΠ και με δραματικό τόνο να λέει ότι η Κύπρος απέφυγε τη χρεοκοπία. Να μου το θυμηθείς, θα θέλει να του φάει και τη θέση του σε Harnard και Columbia.

- Σώθηκαν, λοιπόν, και οι Κύπριοι αδερφοί μας όπως θα σώζονται πλέον όσοι ''μπαίνουν'' στο μάτι της Καγκελαρίας.....
και η ζωή εις το προτεκτοράτο Ελλάς συνεχίζεται χωρίς καμία αλλαγή. Μόνο η ώρα θα αλλάξει τα ξημερώματα της Κυριακής.
Είναι και το μόνο που πηγαίνει μπροστά σ΄αυτή τη χώρα.

Σας φιλώ γλυκά,

Η Μαύρη Οχιά!




Σχόλια