Οι φωτοτυπίες που προκάλεσαν γέλιο


Την “τιμητική” του είχε την Τετάρτη (27/03) ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. 

Στην αρχή ήταν η ατάκα του, που... έγραψε, όπως σχολίαζαν αργότερα παρευρισκόμενοι. Αιτιολογώντας τη διαφωνία της Νεολαίας με το σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας, ο κ. Χρηστίδης έκανε λόγο για «ρουσφετολογικές αντιλήψεις» και έλλειψη ενιαίων κριτηρίων στις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο τμημάτων ανά περιοχή. «Με λίγα λόγια, παρά την ονομασία του, το σχέδιο «Αθηνά», στερείται σοφίας», είπε.

Η συνέχεια όμως ήταν πιο ...
εντυπωσιακή. Με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να... φημίζονται για τα “αισθήματά” τους τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κυρίως για τη “σύμπραξή” του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο γραμματέας της Νεολαίας προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκομένων, όταν τους μοίρασε σε φωτοτυπίες δύο σχετικές, χιουμοριστικές φωτογραφίες.

Η μία απεικόνιζε τον «νέο Τιτανικό», με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο στην χαρακτηριστικότερη ίσως σκηνή της ομώνυμης ταινίας, ενώ στη δεύτερη απεικονιζόταν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να του θυμίσει ερχόμενος στην κυβέρνηση να εκπονήσει plan B και plan C για την κρίση και τον δεύτερο να απαντά πως αν κάνουν όσα λένε, δεν θα χρειαστούν plan, αλλά... aeroplan.

real.gr

Σχόλια