ΑΕΘΛΙΟΣ - Αγώνας 62 χλμ. Λεβίδι – Αρχ. Νεμέα


Ο Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων ‘‘ΑΕΘΛΙΟΣ’’ διοργανώνει τη Κυριακή 21 Απριλίου 2013 αγώνα δρόμου 62 χλμ ΛΕΒΙΔΙ – ΑΡΧ. ΝΕΜΕΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:00 το πρωί στη κεντρική πλατεία του Λεβιδίου Αρκαδίας και ο τερματισμός θα είναι στο αρχαίο στάδιο της Αρχ. Νεμέας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή του αγώνα θα είναι Λεβίδι – Αρχ. Νεμέα 61,7 χλμ. Οι ώρες λειτουργίας των σταθμών ανεφοδιασμού (c.p.) καθώς και το χρονικό όριο αποκλεισμού στη Σκοτεινή (28,2 χλμ. στις 13:30), αποτυπώνονται λεπτομερώς στη ιστοσελίδα του συλλόγου...
www.aethlios.gr . Το δε χρονικό όριο τερματισμού είναι δέκα (10) ώρες (07:00 μ.μ.).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Βραβεύσεις θα γίνουν στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες στη τελετή απονομής στην Αρχαία Νεμέα. Όλοι δε οι τερματίσαντες, εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου, θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Τα αναμνηστικά διπλώματα των αθλητών θα αποσταλούν ταχυδρομικά λίγες ημέρες μετά την τέλεση του αγώνα με καταγεγραμμένο τον επίσημο χρόνο τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δρομείς που έχουν τερματίσει Μαραθώνιο ή οποιαδήποτε άλλη Υπερμαραθώνια απόσταση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μετά την 1-1-2011. Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του συλλόγου www.aethlios.gr ή στo φαξ 210-5149928 ή στη Ταχ. Διεύθυνση: ΑΕΘΛΙΟΣ Τ.Θ. 25, 20500 ΝΕΜΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή στο e-mail: aethliosrace@yahoo.gr .

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ:

α) Έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε απευθείας με δικά σας μέσα στο σημείο της εκκίνησης (Λεβίδι) και να ευρίσκεστε εκεί μία ώρα πριν από την ώρα εκκίνησης(08:00 π.μ.). (α΄ πακέτο συμμετοχής)

β) Έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε τα αυτοκίνητά σας στο χώρο του τερματισμού (πλησίον σταδίου Αρχ. Νεμέας) όπου θα σας παραλάβει πούλμαν στις 07:00 π.μ. και θα σας μεταφέρει στο σημείο της εκκίνησης (Λεβίδι) (β' πακέτο συμμετοχής).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα ανέρχεται

α) στα 20 € (α΄ πακέτο) και περιλαμβάνει :

Τροφοδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα (εφτά σημεία ανεφοδιασμού & ελέγχου)
Ιατρική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτές
Μετάλλιο, Δίπλωμα
β) στα 30 € (β΄ πακέτο) και περιλαμβάνει :

Μεταφορά με πούλμαν από το τερματισμό (στάδιο Αρχ. Νεμέας στις 07:00 π.μ. 21/4/2013), στο σημείο εκκίνησης (Λεβίδι).
Τροφοδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα (εφτά σημεία ανεφοδιασμού & ελέγχου)
Ιατρική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτές
Μετάλλιο, Δίπλωμα
Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής θα γίνει στο λογαριασμό της ATE BANK    ΙΒΑΝ: GR60 0430 8540 0033 6010 1406 065    BIC: ABGRGRAA μέχρι την 12/4/2013, ημερομηνία λήξης των εγγραφών.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη εγγραφή σας προς αποφυγή οργανωτικών προβλημάτων.

Σχόλια