"Η Μυθική Πελοπόννησος" παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής


Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και με την παρουσία της υπουργού τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη παρουσιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη το brand name της Πελοποννήσου "Η Μυθική Πελοπόννησος".

Μία παρουσίαση που κατέπληξε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε, ενώ αίσθηση προκάλεσε η προβολή δύο πολύ πετυχημένων βίντεο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως τόπου προορισμού που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών και να προσφέρει...
την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες.

Πολιτισμός, φυσικό περιβάλλον, γαστρονομία, άνθρωποι, τοπία, ιστορία, μνημεία, παραλίες και πολλά ακόμα συνθέτουν το σκηνικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Πύλης της Πελοπόννησου, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης καλώντας όλους να επισκεφτούν τον τόπο και να τον ζήσουν από κοντά.

Ο κ. Τατούλης εξήγησε το στρατηγικό σχέδιο της Περιφέρειας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις νέες αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο Καλαμάτας, ενώ τόνισε ότι όλα γίνονται με συνέργειες και οι Πελοποννήσιοι έχουν αποδείξει ότι δεν κιοτεύουν.

Στήριξη παρείχε στην προσπάθεια της Περιφέρειας και η κα. Κεφαλογιάννη που τόνισε και αυτή με τη σειρά της ότι ο τουρισμός θέλει συνεργασία και ολοκληρωμένο σχέδιο και ανέφερε ότι η Πελοπόννησος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να γίνει αγαπημένος τόπος προορισμού και να προσφέρει συγκινήσεις και νέες εμπειρίες στους επισκέπτες της.

Στην παρουσίαση παρόντες μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Φεβρωνία Πατριανάκου, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος του ΠΣ, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Περιφέρειας και πολλοί άλλοι...

Το brand name "Μυθική Πελοπόννησος" περιμένει να το ανακαλύψετε....



Arcadia Portal

Σχόλια