Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης μίλησε για όλα!‏


Για ζητήματα-ταμπού στην Ελλάδα μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αγάθωνας Ιακωβίδης. Είναι από τις λίγες φορές που δημόσιο πρόσωπο εκφράζει τη γνώμη του για τα ναρκωτικά, τη χρήση απαγορευμένων ουσιών από τους αθλητές, καθώς και την επιβολή της θανατικής ποινής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά...
: «Nα αφεθούν ελεύθερα όλα, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Παραδείγματος χάριν, για τον αθλητισμό, να αφεθεί ελεύθερο το ντοπάρισμα, και όποιος είναι μάγκας να ντοπάρεται και να πεθαίνει στα 30 του! Δεν με νοιάζει. Αν ο άλλος θέλει ν' αυτοκτονήσει, ας το κάνει ελεύθερα!».

«Το αλκοόλ μέχρι ενός σημείου είναι ωραίο. Το τσιγάρο σκοτώνει περισσότερους, αλλά κανείς δεν το λέει. Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο. Κάποτε η ηρωίνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία! Τότε δεν γινόταν κατάχρηση» είπε ο Αγάθωνας, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές.

Αναφέρθηκε, τέλος, στη θανατική ποινή, προτείνοντας την επιβολή της «για τους εμπόρους ναρκωτικών και γι' αυτούς που κλέβουν δημόσιο χρήμα. Για κανέναν άλλο!».

zougla.gr

Σχόλια