«Ελλήνων Πρωτοβουλία»: «Ανάσταση» προσδοκούν οι πρώην ΑΝΕΛ



Η Ελλάδα και οι Έλληνες δικαιούνται την Ανάστασή τους», είναι το βασικό σύνθημα του νέου φορέα, με την επωνυμία «Ελλήνων Πρωτοβουλία», που συγκρότησαν τα προερχόμενα από τη ΝΔ στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που αποχώρησαν από το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου.
«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκροτήσουμε ένα φορέα...

προβληματισμού ο οποίος, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών, θα επιτρέψει στον Ελληνισμό να βρει το δρόμο του, διαλύοντας την ομίχλη από την απουσία προοπτικής, δίνοντας ελπίδα για το αύριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα 21 ιδρυτικά μέλη του σωματείου «Ελλήνων Πρωτοβουλία», την προσωρινή προεδρία του οποίου έχει αναλάβει ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης.
«Όλοι όσοι συμμετέχουμε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να θεμελιώσουμε ένα κράτος απαλλαγμένο από τις δουλείες και τη διαφθορά, ένα κράτος στο οποίο ο νόμος θα εφαρμόζεται σε όλους και σε εύλογο χρόνο, ένα κράτος στο οποίο η οικονομία θα αναπτύσσεται χωρίς παθογένειες, αποτρέποντας την υποταγή των νοικοκυριών μας στην επικυριαρχία των δανειστών», προσθέτουν.
Οι ιδρυτές της «Ελλήνων Πρωτοβουλία», στην οποία αναμένεται να προσχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι νυν βουλευτές κύριοι Κώστας Μαρκόπουλος και Γιάννης Κουράκος, όπως και οι πρώην βουλευτές Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, κ.ά., καλούν, με την ανακοίνωσή τους, όλους τους πολίτες «να διαμορφώσουμε μαζί απαντήσεις άξιες για να τις εκφράσει ένας αληθινά σύγχρονος κοινωνικός και πολιτικός φορέας».
«Μετά από τόσο μεγάλα πάθη, η Ελλάδα και οι Έλληνες δικαιούνται την Ανάστασή τους», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ που θέλουν ο νέος φορέας που συγκροτούν να κινείται στον χώρο της Κεντροδεξιάς και να έχει αντιμνημονιακή κατεύθυνση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχόλια