«Alien» κρανία βρέθηκαν στη Sonora, Μεξικό, αρχαιολογικός χώρος ταφής - video


Ένα αρχαίο χώρο ταφής στο Μεξικό, που ανακαλύφθηκε το 1999, αλλά μόλις πρόσφατα διερευνηθεί, αποκάλυψε σκελετικά υπολείμματα με περίεργο, "σχήμα αλλοδαπού" κρανία.

Είχαν ανακαλυφθεί στο βορειοδυτικό τμήμα της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα σε μια τοποθεσία γνωστή ως "El Cementerio" όταν οι εργαζόμενοι σκόνταψαν επάνω στο...
λάθος, ενώ παράμειναν στο σκάψιμο για να εγκαταστήσουν ένα σύστημα άρδευσης. Σύμφωνα με την ώρα, τα οστά ημερομηνία μεταξύ 940 μ.Χ. και 1308 , κάνοντάς τους περίπου 1.000 ετών.

Τα κρανία φαίνεται να έχουν παραμορφωθεί σκόπιμα μέχρι να μοιάζει με κάτι ανάλογο με τα « Coneheads , "ο πλασματικός αλλοδαπός οικογένεια έγινε διάσημη στο" Saturday Night Live "στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

"Αυτή ήταν μια Ισπανικός νεκροταφείο με 25 κρανία, και 13 από αυτά έχουν παραμορφωθεί τα κεφάλια , "Cristina Garcia Moreno, ένας ερευνητής από το Arizona State University, ο οποίος εργάστηκε για το έργο, είπε ABC News. "Δεν ξέρουμε γιατί αυτός ο πληθυσμός παραμορφωμένο ειδικά τα κεφάλια τους."

Αν και παραμόρφωση του κρανίου ήταν μια τεκμηριωμένη τελετουργικό ανάμεσα σε πολλές ομάδες ιθαγενών στη Νότια Κεντρική και Νότια Αμερική, LiveScience αναφέρει αυτή είναι η πρώτη ανακάλυψη της πρακτικής τόσο μακρινό Βορρά. "Η σημαντικότερη επίπτωση θα ήταν να επεκταθεί το βόρειο όριο της επιρροής Μεσοαμερικανικό," εξήγησε Moreno LiveScience.

Σε προηγούμενη συνέντευξη με HuffPost Περίεργο , Matthew Ryan, μια σειρά στο κανάλι Science, εξήγησε ότι η διαδικασία της κρανιακής παραμόρφωσης συνήθως άρχισε στην παιδική ηλικία.

"Όταν ήταν ένα νεογέννητο μωρό, θα είναι υπό κράτηση-λίκνο," δήλωσε ο Μάθιου. "Θα θέσω δύο πίνακες γύρω από το κεφάλι και τυλίξτε το πολύ καλά. Επειδή το κεφάλι ενός παιδιού είναι πολύ μαλακό, μπορεί να χειραγωγηθεί προς τα εμπρός, αλλά η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες."

   http://www.huffingtonpost.com/2012/12/29/alien-skulls-mexico_n_2377500.html?icid=maing-grid7%7Caim%7Cdl6%7Csec1_lnk2%26pLid%3D250869

Σχόλια