Κορινθία: Συνελήφθησαν 3 άτομα, γιατί διευκόλυναν την έξοδο από τη χώρα σε 20 μη νόμιμους μετανάστες.


Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, την 27η Δεκεμβρίου το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, ένας (1) 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ και ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί μετέφεραν παράνομα και διευκόλυναν την έξοδο από την χώρα, σε είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους...

Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατέλαβαν τον 32χρονο και τον 36χρονο, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και να κινούνται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα και να είναι προπομποί σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, στο εσωτερικό του οποίου μετέφεραν είκοσι (20) αλλοδαπούς υπήκοος Συρίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν παραλάβει τους είκοσι (20) αλλοδαπούς, λίγες ώρες νωρίτερα, από την Αθήνα, με σκοπό τη μεταφορά τους στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου στη συνέχεια να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σχόλια