Άλλη μια προεκλογική υπόσχεση που έμεινε... υπόσχεση


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ Γ.Γ. ΜΜΕ.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημ. Σταμάτη και τον υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου, υπενθυμίζω την εξαγγελθείσα απόφαση περί κατάργησης αυτών.
Έτσι σίγουρα αφού δεν θα υπάρχει «ΒΑΖΟ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ» και συνεχίζει:
Όπως ήταν λογικό λοιπόν, χαιρετίσαμε τότε όλοι και όλα τα κόμματα, αυτήν την καθαρή πολιτική απόφαση αφού «έβαζε τέλος στην αδιαφανή και αμφιλεγόμενη τακτική της διάθεσης μυστικών κονδυλίων εκατομμυρίων και τελείωνε οριστικά μια αδιαφανή πρακτική της ελληνικής...
πολιτικής ιστορίας» !!!!.
Είναι ανάγκη να σας θυμίσω ότι τον Αύγουστο του 2011 ο Η. Μόσιαλος, που εσχάτως προβάλλεται ως όψιμος υποψήφιος αναμορφωτής της χώρας, τότε Υπουργός και εξ απορρήτων του πρώην Πρωθυπουργού (ήδη καθηγητή του Χάρβαρντ) Γ. Α. Παπανδρέου, εξήγγειλε άμεση νομοθετική πρωτοβουλία, έως το τέλος Σεπτεμβρίου του 2011, για την κατάργηση των μυστικών κονδυλίων του Κωδικού 0896 των Γενικών Γραμματειών Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Επικρατείας, η οποία βασίζεται στο διάταγμα 744/1970 (ΦΕΚ 264/Α/10.12.1970) της δικτατορίας. 
Δυστυχώς όμως το θαύμα και η εξαγγελία του Η. Μόσιαλου, που άνοιγε το νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία της χώρας, κράτησε όσο απαίτησε η διαπλεκόμενη δημοσιότητα που τον αποθέωνε, αφού αμέσως ακολούθησε ένας καταιγισμός κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων και επικοινωνιακού θορύβου αρκετών ημερών, από γνωστά συγκροτήματα της μιντιακής διαπλοκής των κρατικών εργολάβων, που εκθείαζαν τον Υπουργό του ΓΑΠ. 
Ο συντονιστής του νέου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος, με την κοινοβουλευτική του παρέμβαση, επαναφέρει τις δεσμεύσεις του κ. Α. Σαμαρά στο ΖΑΠΠΕΙΟ, για την κατάργηση των κωδικών της σπατάλης, της ύποπτης συναλλαγής και πολιτικής διαπλοκής και ζητά από τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους «παρά αυτώ» Υπουργούς, να ενημερώσουν τον Ελληνικό χειμαζόμενο λαό, εάν έχουν σκοπό εκείνοι να καταργήσουν το διάταγμα 744/1970, που αφορά τα μυστικά κονδύλια των Γενικών Γραμματειών Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τέλος να πληροφορήσουν τους φτωχοποιημένους Έλληνες ποιο ποσόν έχουν εγγράψει στον κωδικό 0896, πόσα ξόδεψαν τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς επίσης απαιτεί να δώσουν τις αρμόζουσες εξηγήσεις στο μέγα δημοκρατικό και πολιτικό ζήτημα που εξ αντικειμένου τίθεται.
Γιατί δεν καταργείται το χουντικό διάταγμα 744/1970 (ΦΕΚ 264/Α/10.12.1970); Πιστεύετε ότι συντρέχουν οι λόγοι που είχε επικαλεσθεί η στρατιωτική Δικτατορία το 1970, όταν θέσπιζε το συγκεκριμένο διάταγμα και με το οποίο όριζε αυτόν τον αδιαφανή τρόπο διαχείρισης εκατομμυρίων ευρώ, σε πρόσωπα και ΜΜΕ, που ποτέ κανείς μας δεν έμαθε και δεν γνωρίζει;



Σχόλια