Το πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Βέλου- Βόχας


ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα λάβουν χώρα στο Δήμο Βέλου-Βόχας οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και οικιών από...
τις 8 το πρωί  της 26ης Οκτωβρίου  μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης  Οκτωβρίου  2012.

Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης  & 28ης  Οκτωβρίου 2012.

ΚΥΡΙΑΚΗ  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Δ.Κ.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ)

Ώρα 10.00 π.μ: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Εκφώνηση του  πανηγυρικού της ημέρας από την  κα. Νιάσκου Ειρήνη, Καθηγήτρια Γυμνασίου  Ζευγολατιού.

Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλλεί   επιμνημόσυνη δέηση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από εκπρόσωπο του Δήμου,  εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας,  εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Κορινθίας,  Αστυνομική Αρχή,  εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τους  Δ/ντές και μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11.00 π.μ: Παρέλαση  ενώπιον των Αρχών μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ .Ζευγολατιού ορίζουμε τον κ. Γεώργιο Βορινιώτη…»

Σχόλια