Η Έκθεση "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012"


Η Πανελλήνια Έκθεση "ΚΟΡΙΝΘΙΑ" είναι το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός όχι μόνο για την Κόρινθο αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Για μια ακόμα συνεχή χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών.

Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από...
:

2.000 εκθέτες και
100.000 επισκέπτες
επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

H Έκθεση προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Πανελλήνια Έκθεση.

Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.

H Έκθεση αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Κορινθίας, της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

Η Έκθεση είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Από το 2008 πραγματοποιείται στο πρώην εργοστάσιο της Σωληνουργίας Κορίνθου το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο 4029 τετραγωνικών μέτρων και το οποίο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της Έκθεσης.

Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κόρινθο, την πόλη που αποτελεί την πύλη της Πελοποννήσου ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Η έκθεση "ΚΟΡΙΝΘΙΑ" πραγματοποιείται στο πρώην εργοστάσιο της Σωληνουργίας Κορίνθου την προτελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.



Σχόλια