Ζώδια και πώς επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος


H σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στις 17.00 και με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα έρχεται να κάνει το παραμύθι των ζωδίων αληθινό! Ο πλανήτης της φαντασίας, Ποσειδώνας,  ζωντανεύει το παραμύθι κάποιων και από βατράχους τους κάνει πρίγκιπες, τις κολοκύθες άμαξες, ενώ για κάποιους άλλους ξετρυπώνει δράκους και κακές μάγισσες! Το παραμύθι υπάρχει …

αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό ή αν ζούμε ένα όνειρο!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το σημερινό μπλε φεγγάρι είναι οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, καθώς και τα άλλα δύο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες). Τα ζώδια του νερού… Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες… πάνε βόλτα στο φεγγάρι!!!!

Η επιρροή της σημερινή πανσελήνου στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

Κριός: Με το σημερινό φεγγάρι βάζετε μπρος σημαντικές αλλαγές στη ζωή και ερωτεύεστε παράφορα! Προσέξτε μόνο αν ερωτευτείτε και έχετε κάποια κρυφή σχέση… το φως του φεγγαριού μην σας τη βγάλει στη φόρα!

Ταύρος: Ξεκαθαρίσματα φέρνει για σας η σημερινή πανσέληνος στο φιλικό σας περιβάλλον, ενώ έχετε την υποστήριξη για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους ανθρώπους που περιπλανώνται χρόνια στη ζωή σας! Προσέξτε λίγο τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα…

Δίδυμοι: Οι αλλαγές που γίνονται στον τομέα της καριέρας σου επηρεάζουν θετικά και την οικογενειακή σας ζωή. Τα πράγματα με το Δία προβλέπονται ευοίωνα για σας κι ευτυχώς που έχετε και τον Κρόνο στο Ζυγό, που είναι στο πλευρό σας και σας δίνει μια «πινελιά» ωριμότητας!

Καρκίνος: Για σας οι πλανήτες είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί μαζί σας, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά! Περνάτε ευχάριστα, γνωρίζετε νέους ανθρώπους… και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το χειμώνα και να περάσετε τις κρύες νύχτες πλάι στο τζάκι … αγκαλιά με το νέο σας φλερτ!

Λέων: Εσείς λάτρεις του κόκκινου χρώματος … με το μπλε φεγγάρι δεν τα πάτε τέλεια! Επαγγελματικές και οικονομικές ανησυχίες έχετε όλη την ώρα που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το αυγουστιάτικο θέαμα! Ευτυχώς θα «σεληνιαστείτε» σεξουαλικά… και θα βγάλετε στην επιφάνεια του κρυμμένο σας πάθος και τη θαμμένη σας λίμπιντο!

Παρθένος:  Η πανσέληνος πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας και από το ζώδιο των Ιχθύων ρίχνει φως στο τούνελ των αισθηματικών σας σχέσεων! Παίρνετε λοιπόν το μικροσκόπιο σας και αρχίζετε τα ξεκαθαρίσματα με το σύντροφο σας. Μη βιάζεστε… δεν είναι η μόνη λύση ο χωρισμός! Εκμεταλλευτείτε τη μέρα και η νύχτα σας … για να συζητήσετε διεξοδικά με τον καλό σας τα θέματα που σας απασχολούν! Οι ελεύθεροι γοητεύεστε από μια νέα γνωριμία…!

Ζυγός:  Ανοίγεστε, αποκαλύπτεστε και εκφράζετε τα συναισθήματα σας! Καλό είναι αυτό…! Κάτι συγκλονιστικό δεν θα γίνει για σας με τη σημερινή πανσέληνο και τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν… αλλά η απόφαση σας να ξετυλίξετε τον αισθηματικό σας κόσμο… δεν το λέμε και λίγο!

Σκορπιός: Έρωτας, έρωτας ,έρωτας! Είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού που αυτό το ρομαντικό φεγγάρι σε αγγίζει άκρως ερωτικά! Απολαμβάνεις άκρως ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος με το σύντροφο σου… ενώ αν είστε ελεύθεροι δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει κάτι ερωτικό στη ζωή σας μέσα στις επόμενες 15 μέρες!

Τοξότης: Η πανσέληνος σας επηρεάζει σε οικογενειακά θέματα. Αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, ίσως μετακομίσεις από το πατρικό σας σπίτι… το φως του φεγγαριού πάντως πέφτει στο σπίτι σας! Ίσως κάνετε έναν απολογισμό και έρθετε ακόμη πιο κοντά… στα αγαπημένα σας πρόσωπα και συσφίξετε τους  οικογενειακούς  δεσμούς σας!

Αιγόκερως: Η πανσέληνος αυτή σου δίνει μια άνεση στην επικοινωνία, μια χαλαρότητα και μια ευχάριστη διάθεση! Προγραμματίζεις μακροπρόθεσμες αλλαγές με άξονα πάντα τον εαυτό σου… και είσαι έτοιμος/η να ακούσεις συμβουλές ατόμων πιο έμπειρων… που θέλουν την καλή εξέλιξη σου!

Υδροχόος: Έχοντας συναισθηματική στήριξη από το σύντροφο σου, αρχίζεις να παίρνεις πιο ζεστά την απόφαση να κάνεις αυτό το επαγγελματικό βήμα που θα σε πάει παρακάτω! Ωστόσο, κινήσου μυστικά στην αρχή… δεν είναι απαραίτητο να τα βγάζεις όλα φέιγ βολάν!

Ιχθείς: Είστε οι πρωταγωνιστές της σημερινής πανσελήνου με το μπλε φεγγάρι να έρχεται να αποκορυφώσει ότι ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη  στις 21 Φεβρουαρίου 2012! Επιβραβεύεσαι για τους κόπους σου, ασχολείσαι πλέον με τον εαυτό σου και αρχίζεις να φέρεσαι με σοφία και ωριμότητα … Εύγε Ιχθύ!!!

Star.gr

Σχόλια