Νεμέα: Ο Κ. Φρούσιος μιλάει για «οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» σχετικά με τον δεματοποιητή


Δείτε την επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Νεμέας, Κώστας Φρούσιος στον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ, περιφέρειας Πελοποννήσου, για το σοβαρό θέμα του δεματοποιητή που έχει δημιουργηθεί στη Νεμέα. 

Επιστολή συνδιασμού " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ " προς τον Προεδρο ΦΟΔΣΑ κύριο Σμυρνιώτη

Θέμα: Επιστολή συνδυασμού " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ ".

Άξιοτιμε κύριε Σμυρνιώτη,
Δήμαρχε Τρίπολης - πρόεδρε ΦΟΔΣΑ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόταση του φορέα σας που υποδικνύει  περιοχή του δήμου Νεμέας ως χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων όλου του νομού Κορινθίας.

Δε γνωρίζουμε με ποια κριτήρια κάνατε αυτη την επιλογή, στοχοποιώντας μια περιοχή παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας για τις αρχαιότητες της και το Π.Ο.Π. Αγιωργιτικο. 

Επειδή προφανώς γίνατε αποδέκτες " οργανωμένου σχεδίου παραπληροφόρησης " έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω ότι την 2α  Απριλίου 2012 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεμέας πήρε απόφαση στην οποία αναφέρεται ρητά ότι αν κάποιο σύστημα διαχείρισης  απορριμμάτων λειτουργήσει στην περιοχή μας θα αφορά τα απορρίμματα ΜΟΝΟ του δήμου Νεμέας και δεν υπάρχει καμία " πρόθεση " κάλυψης άλλων δήμων. 

Κύριε πρόεδρε θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε τα μέλη του ΦΟΔΣΑ για το γεγονός αυτό και ιδιαιτέρως τον κύριο Ανδριανάκο. 

Με εμπιστοσύνη στις προθέσεις σας για την αντικειμενική λύση του προβλήματος θελω να σας ενημερώσω ότι ήδη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και πολύ φοβούμαι  ότι θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 


Φρούσιος Κωνσταντίνος
Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δήμου Νεμέας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΣΥΑΣΜΟΥ " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ "

Σχόλια