Αριστ. Καλλής: Η Νεμέα είναι μια ανοχύρωτη πόλη!


Εδώ και καιρό ο εμπορικός σύλλογος έχει επισημάνει ότι η Νεμέα είναι μια ανοχύρωτη πόλη. Ας μην ξεχνάμε, ότι είμαστε η μόνη πόλη στην οποία έγιναν δύο ληστείες την ίδια ώρα από την ίδια συμμορία. Πριν από καιρό είχαμε τη ληστεία στην Εμπορική τράπεζα με κινηματογραφικό τρόπο. Και παρόλα αυτά έχουν εγκαταλείψει στη μοίρα του το...
Α.Τ. και κανείς δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τα προβλήματα της Νεμέας, παρά μονάχα σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων.
 Έχουμε πολύ καιρό να κληθούμε σε μία σύσκεψη με τους κατά καιρούς παράγοντες στο δημαρχείο για τα προβλήματα της περιοχής. Προεκλογικά δεχτήκαμε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία για την επαναλειτουργία της Εφορίας η οποία κι αυτή με την πρόφαση της κρίσης πέρασε στο περιθώριο. Η πόλη μας είναι σε αδιέξοδο και το εμπόριό της σε μια τραγική οικονομική κατάσταση, όπως και ο αγροτικός κόσμος που είναι καταχρεωμένος και μετά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτήματά τους, δεν προβλέπεται μια αισιόδοξη χρονιά.
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να μείνει Δήμος η Νεμέα, έχουν διαλυθεί διότι: Κανείς δεν αντιστάθηκε στη μεταφορά της Εφορίας. Κανείς δεν μίλησε για το κλείσιμο του ΟΤΕ, του ΙΚΑ, της Εμπορικής Τράπεζας και όλων των υπηρεσιών που έχουν κλείσει στην περιοχή. Το Αστυνομικό Τμήμα αδυνατεί με το προσωπικό που διαθέτει να παρακολουθήσει αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις κατά της Ασφάλειας των πολιτών του Δήμου. 
ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! 
Αλλιώς τι πρέπει να κάνουμε; Να κηρύξουμε την περιοχή ανεξάρτητη και να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας; Ή να ανεχτούμε κάποιους που θέλουν να κάνουν τη Νεμέα σκουπιδότοπο; Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις και δράσεις για όλα αυτά, αλλιώς θα μιλήσει ο λαός της Νεμέας!
 Θα ξεσηκωθούμε και θα εξεγερθούμε! Γιατί το φιλότιμο έχει και όρια! Ποιο φαεινό μυαλό ήταν αυτό που υποστηρίζει να πηγαίνουν οι κάτοικοι Ψαρίου, Απροκάμπου, Σκοτεινής, Λεοντείου, κ.τ.λ. για να εξυπηρετηθούν στην Εφορία Κορίνθου; Για 800 ευρώ ενοίκιο; Εκτός κι αν εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.


Αριστοτέλης Καλλής
πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας

Σχόλια