Ο Πυρήνας Κορίνθου στην κατάσβεση φωτιάς στον Σολωμό Κορινθίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Tο Σάββατο 28 Ιουλίου σε πυρκαγιά που ξέσπασε στον Σολωμό Κορινθίας καίγοντας δασικές εκτάσεις και έπειτα από σχετική πληροφόρηση  , η ομάδα πυρασφάλειας του...
Πυρήνα Κορίνθου κινητοποιήθηκε άμεσα και 20 συναγωνιστές  μαζί με τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιο Μπούκουρα έφτασαν εγκαίρως στο σημείο . Τα μέλη του Πυρήνα Κορίνθου μπήκαν κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά  λειτουργώντας κάτω από τις οδηγίες του Ανθ/γού της Πυροσβεστικής  . 
  Όσον αφορά τα ΨΕΥΔΗ και τις γελοιότητες του δημάρχου Κορινθιών κ. Πνευματικού , ότι τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  δεν είχαν καμία ανάμειξη με τη φωτιά , οι φωτογραφίες  (οι οποίες είναι στη διάθεση όλων ) είναι αδιάψευστοι  μάρτυρες της δράσης των συναγωνιστών και αποδεικνύουν τις κακόβουλες προθέσεις του δημάρχου . Πέραν  αυτού όμως , οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής μπορούν να επιβεβαιώσουν  την συμβολή της ομάδας πυρασφάλειας στην κατάσβεση της φωτιάς , αλλά και η ανάρτηση που υπάρχει  στον ιστότοπο  του Πυρήνα Κορίνθου η οποία κινητοποίησε τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  . 
 Άλλη μια φορά λοιπόν ο κύριος δήμαρχος  πέφτει στον λάκκο που ο ίδιος άνοιξε , προσπαθώντας με ψέμματα και συκοφαντίες να πλήξει το λαικό εθνικιστικό κίνημα .

Σχόλια