ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - Ωρα της Ελλάδας


Μένει λίγος καιρός ακόμα, για να δώσετε το δικό σας μήνυμα για την τέταρτη χρονιά της πρωτοβουλίας η «Ώρα της Γης». Φέτος η ελληνική συμμετοχή θα έχει ειδικό χαρακτήρα.
Με το αρχικό σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…» και με προσθήκη το μήνυμα που μας εκφράζει, πάνω σε μια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει, από την ελληνική φύση, δίνουμε το στίγμα της Ελλάδας.

Μπαίνοντας στη σελίδα του WWF Ελλάς στο facebook συμμετέχουμε ενεργά γι αυτό που μας εκφράζει. Το σκεπτικό της περιβαλλοντικής οργάνωσης, φέτος είναι μια καταγραφή για τα αγαθά και τις αξίες που έχουμε χρέος να προστατεύσουμε.


Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης που οι ανάγκες επαναπροσδιορίζονται, πολλοί μπορεί να θεωρήσουν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια».


Το WWF Ελλάς δηλώνει πως «είμαστε από την απέναντι πλευρά». Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον και ό, τι αυτό μας δίνει.


Μπορούμε να σώσουμε «τη σκιά», «το μέλι», «την εκδρομή», «το λάδι», «την υπερηφάνεια». Δεν πρόκειται για άλλη μια συμβολική συμμετοχή. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση είναι το «σύνθημα» για την δράση της επόμενης ημέρας.


Στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου όσοι από εμάς ανταποκριθούν θα σβήσουν για μια ώρα τα φώτα, όπου κι αν βρίσκονται. 
Στείλτε το μήνυμα σας και την φωτογραφία σας:facebook.com/WWFGreece

newsit.gr

Σχόλια