Κόρινθος: Συνελήφθησαν ληστές με πλούσιο βιογραφικό




Οχι μόνο είχαν ρημάξει καταστήματα και εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή αλλά χτύπησαν και φίμωσαν 79χρονο μέσα στο σπίτι του. 
Εναν 21χρονο και έναν 23χρονο συνέλαβαν άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου που τώρα αναζητούν... έναν 28χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών στην ευρύτερη περιοχή. 


Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από 20-11-2011 έως την 26-01-2012, είχαν κάνει συνολικά δεκαπέντε κλοπές και διαρρήξεις, σε καταστήματα αλλά και εκκλησίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.


Επίσης, ήταν αυτοί που την 24η Ιανουαρίου, με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι ενός 79χρονου στα Εξαμίλια και τον λήστεψαν, αφού πρώτα τον χτύπησαν με ρόπαλα, τον φίμωσαν και τον κλείδωσαν σε δωμάτιο, όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κορίνθου.


Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα υποπολυβόλο REPLICA, τύπου UZI και δύο πιστόλια REPLICA.


newsit.gr

Σχόλια

Ο χρήστης GEORGE είπε…
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 4 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ; ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ!!! ΦΩΝΑΞΤΕ!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ;;; ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ...