Η ιστορία θα επαναληφθεί σαν φάρσα(;)






Αποφασισμένο φαίνεται να είναι το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από ορισμένα στελέχη εντός Ν.Δ. Και αυτό διότι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά…


Στην εφημερίδα Δημοκρατία διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Για το ζήτημα της ημερομηνίας των εκλογών, στη Συγγρού γνωρίζουν καλά ότι είναι το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα και, αν ανοίξουν ρωγμές σε αυτό, όπως επιθυμούν κάποιοι μέσα από τη Ν.Δ., τότε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι πολλά και πιθανόν μη αναστρέψιμα.
Αυτός είναι και ο λόγος που κορυφαία στελέχη κοντά στον κ. Σαμαρά φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα, εντός και εκτός κόμματος, ότι η στήριξη στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού έχει ημερομηνία λήξης το αργότερο τα μέσα Μαρτίου. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «ακόμη και επί κυβερνήσεως εθνικής ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρόλο που τα προβλήματα ήταν πολλά και μεγάλα και κυρίως εθνικά, οι εκλογές έγιναν κανονικά. Άρα δεν μπορούμε να χρησιμοποιείται ο ζήτημα του PSI ως πρόσχημα μετακίνησης της ημερομηνίας των εκλογών».


kontranews.gr
Σημείωση: Ο Σαμαράς το ’93 «έριξε» την κυβέρνηση της Ν.Δ. στην συγκυβέρνηση θα κολλήσει;;; Τα ψηφαλάκια πάνω από όλους και από όλα!

Σχόλια