Ξένη είμαστε στο πλευρό σου!




Ο ανθρωπινος πονος ενος γονιου , μιας μανας, που χανει τον μονακριβο γιο της, δεν περιγραφεται. Τα λογια ειναι περιτα. Θερμα συλλυπητηρια αγαπημενη μας συναγωνιστρια Ξενη. 
Οπως γραφει ο σ. Παναγιώτης Βήχος στο πολιτικό καφενείο:
"Εφυγε" από ανακοπή ο γιος της σ. Ξένης Μητσοβασίλη

Τραγωδία. Δεν υπάρχει έλεος σ' αυτόν τον κόσμο. Ο γιος της καλύτερης... φίλης μου, που ολόκληρη τη ζωή της παλεύει για ένα καλύτερο κόσμο, που στις 17 Νοέμβρη όρμησε να γλυτώσει έναν αστυνομικό που κινδύνευε από λυντσάρισμα νεαρών, παρ' ότι έχει δεχτεί τόνους χημικά σε κάθε διαδήλωση, που συμπαραστέκεται σε κάθε διωκόμενο του κράτους, που κάνει πράγματα τα οποία δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν θέλει να γράφω γι' αυτήν, σήμερα ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ από ανακοπή! Έτσι στα καλά καθούμενα. Οι τραγωδίες όλων των τραγωδών της αρχαίας Ελλάδας δεν μπορούν να φτάσουν στο ελάχιστο την τραγωδία της ζωής της Ξένης μας που σήμερα κορυφώθηκε με τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να νοιώσει μάνα. Έχασε το μονάκριβο γιό της. Όχι δεν υπάρχει έλεος σ' αυτόν τον κόσμο.

Στην φωτογραφια διακρινεται δεξια , με το ασπρο πουκαμισο και την σφιγμενη γροθια η συναγωνιστρια Ξενη, σε παρεμβαση του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην ΔΕΗ Καλλιθεας. Σε σφιγγουμε στην αγκαλια μας συντροφισα μας
Βασιλης Παπαδοπουλος, εκ μερους ολων των συναγωνιστων του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11, στις 4 το απόγευμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει η κηδεία του άτυχου συντρόφου μας Δημήτρη...

Σχόλια