"Οι καταθέτες θα χάσουν τα χρήματα τους και τις περιουσίες τους" 


Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση στο BBC ενός ,κατά τα λεγόμενα του, ανεξάρτητου χρηματιστή ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προβλέπει γενικό κραχ σε δώδεκα μήνες.


«Οι καταθέτες θα χάσουν... τα χρήματα τους και τις περιουσίες τους» διακηρύσσει ο Αlessio Rastani μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρουσιαστών της βρετανικής δημόσιας τηλεόρασης και συνεχίζει : « Δεν κυβερνούν οι κυβερνήσεις τα κράτη. Η Goldman Sax κυβερνά» επισημαίνει με μία άνεση η οποία εκπλήσσει.


Κυνικός, αμετροεπής αλλά ενημερωμένος ο Αlessio Rastani προκαλεί. Το ίδιο το BBC ανακοίνωσε μετά από έρευνα πώς ο κ. Ραστάνι δεν ανήκει στην περίφημη ομάδα «Yes Men» η οποία είναι πασίγνωστη για τις στημένες φάρσες της, ακόμη και στο BBC. Σε συνέντευξη του άλλωστε προ 24 ωρών ο κ. Rastani αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό του που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν άπληστο, κυνικό, αχόρταγο αλλά έξυπνο νεαρό που ονειρεύεται να εξελιχθεί σε ένα πλούσια χρηματιστή επενδύοντας τα δικά τους χρήματα. Το ζήτημα δεν είναι το πώς θα εξελιχθεί αυτός ο νεαρός. Το ζήτημα είναι αν αυτά που λέει απηχούν την πραγματικότητα.Zougla.gr

Σχόλια