Βούτηξε στο κενό πασίγνωστος επιχειρηματίας


 


Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο από την αυτοκτονία ιδιοκτήτη διάσημων εστιατορίων. Ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς τα χρέη τον έσφιγγαν σαν θηλιά στον λαιμό και κινδύνευε να χάσει όλη την περιουσία του. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης η είδηση του θανάτου του 44χρονου επιχειρηματία. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο 44χρονος άνδρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Αρκετοί από το φιλικό του περιβάλλον γνώριζαν ότι οι δουλειές του το τελευταίο διάστημα δεν πήγαιναν και τόσο καλά και ότι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα έδινε ένα τόσο τραγικό φινάλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ένα εκ των οποίων είναι από τα πιο γνωστά του Κολωνακίου, είχε κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα κατά τις τελευταίες επιχειρηματικές κινήσεις του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δανειστεί χρηματικά ποσά από διάφορα άτομα, τα οποία δεν μπορούσε να αποπληρώσει, αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει.

Ο δραματικός επίλογος γράφτηκε γύρω στις 10.00 χθες το πρωί. Ο 44χρονος επιχειρηματίας, αφού πέρασε άλλη μια εφιαλτική νύχτα απελπισμένος από τα χρέη, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη και βούτηξε στο κενό. Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Οσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος προσπάθησε πολύ στη ζωή του για να δημιουργήσει την περιουσία του. Πάντοτε αναζητούσε το καλύτερο και κατάφερνε όχι μόνο να πετυχαίνει τους στόχους του, αλλά και να ξεχωρίζει.

Ο 44χρονος είχε στην κατοχή του δύο από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, τα οποία γίνονταν πόλος έλξης για τους επώνυμους κατοίκους της συμπρωτεύουσας και τους διάσημους επισκέπτες της πόλης. Μάλιστα, σε ένα από αυτά είχαν γευματίσει τα μέλη των αποστολών της Μάντσεστερ Σίτι και της ΤΣΣΚΑ όταν είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ.

H φήμη του τρίτου εστιατορίου του στο Κολωνάκι, το οποίο επισκέπτονται πολλοί celebrities, είχε περάσει τα ελληνικά σύνορα, αφού έχει επιλεγεί και προτείνεται ως πολύ αξιόπιστο από τον διεθνούς φήμης οδηγό «Louis Vuitton Cities Guide» για το έτος 2011.

Espressonews.gr

Σχόλια