Είμουνα κι εγώ εκεί! 28/5/2011




Είμουνα κι εγώ εκεί!
Μιά από τις πολύ δυνατές στιγμές της συνέλευσης,ήταν όταν ο συντονιστής, ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να μιλάει την νοηματική,ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν ακούνε.(τρελά χειροκροτήματα!) Άλλο ένα γερό δείγμα ότι στο Σύνταγμα δεν έχει θέση κανενός είδους ρατσισμός.
Και μιά σημειολογία της υπόθεσης…η κοπέλα που μιλούσε την νοηματική,μας είπε ότι η κίνηση,που σηκώνονται τα δυο χέρια και κουνιούνται με τα δάχτυλα ανοιχτά σε στυλ χούλα χούπ,στη νοηματική, σημαίνει ευχαριστώ!
Μια κίνηση που επαναλαμβάνεται μπροστά στο Σύνταγμα.Μήπως αυτή πρέπει να αντικατασταθεί με μια γροθιά;Γιατί ο Γιωργάκης μάλλον νομίζει ότι του λέμε ευχαριστώ και συνεχίζει ακάθεκτος….το παίρνει πάνω του λέει….
Επίσης ένα ωραίο πηγαδάκι (ανάμεσα στα πολλά) είχε ανοίξει πάνω απο την πλατεία με κεντρικό ομιλητή τον κ.Καζάκη.Το ρεζουμέ είναι ότι τα έξοδα του κράτους ηταν 16 δις.Τα έσοδα γύρω στα 56 δις.Απλώς η επιλογή των εξουσιαστών ήταν να στηρίξουν το ξένο κεφάλαιο.Κάτι έμαθα και χθές.Ενα μάθημα οικονομίας στη μέση του δρόμου,ανάμεσα σε συνθήματα,συνελεύσεις,μούτζες και παλαμάκια,εεε και λίγες παραπάνω Ελλ.σημαίες (το τελευταίο είναι ένα θέμα που χαίρει λίγο περισσότερης προσοχής).
Τι να πρωτοπείς…κάθε μέρα και διαφορετική.Είναι πάντος εμπειρία τρελή,ακόμα και για αυτούς που δεν είναι η πρώτη φόρα που κατεβαίνουν στο δρόμο!
Στο χέρι όλων μας είναι το τι μορφή θα πάρει.Οσο περισσότεροι τόσο το καλλίτερο!

από : Responses “Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης πλατείας Συντάγματος”

http://parallhlografos.wordpress.com

Σχόλια