Η εικόνα του Δήμου άρχισε να αλλάζει! Νέο Λογότυπο Δήμου Άργους Μυκηνών





Μετά την ψήφισή του, από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διαθέτει ένα νέο σύγχρονο λογότυπο αντάξιο της μακραίωνης ιστορίας του και του οράματος για μια νέα περίοδο αναβαθμισμένης προβολής.

Το νέο έμβλημα του Δήμου Άργους-Μυκηνών αποτελείται από τρία συμπληρωματικά στοιχεία:
-ένα γραμμικό μοτίβο που απεικονίζει την εξέλιξη από την Γεωμετρική περίοδο (κάτω δεξιά) από την περίοδο της ακμής του πολιτισμού του Άργους
-το αρχαίο θέατρο (στο κέντρο) και φυσικά
-το βασίλειο των Μυκηνών - Πύλη των Λεόντων (πάνω αριστερά)
Η γραμματοσειρά, σχεδιασμένη από διάσημο έλληνα χαράκτη, συνδυάζει στοιχεία κλασσικά και σύγχρονα.

Διεκδικούμε στα μάτια των μη κατοίκων και επισκεπτών τη θέση που αρμόζει σε ένα δήμο ενεργό, σύγχρονο, που αφομοιώνει δημιουργικά μια τεράστια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.
Υιοθετώντας το νέο σύμβολο..., διαφημίζουμε - υπενθυμίζουμε καθημερινά το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, προκειμένου να μας γνωρίσουν επισκέπτες απ’ όλα τα μέρη της γης, που επιθυμούν να βιώσουν την Ιστορία στον τόπο γέννησής της.
Ξεκινάμε από το λογότυπο και τα δημοτικά έγγραφα να αλλάξουμε την εικόνα ολόκληρης της πόλης. Η εικόνα μας αλλάζει εποχή. Τερματίζουμε τη εποχή της μιζέριας και δυναμικά δηλώνουμε και θα είμαστε διεκδικητές στη νέα εποχή.

Καλούμε όλους τους δημότες να συμπορευθούν με το όραμά μας. Διαφημίζουμε το Δήμο μας. Φροντίζουμε το σπίτι μας. Προσθέτουμε ποιότητα.

Ο Δήμος μας αποτελεί ένα διαχρονικό ζωντανό μουσείο, με τη μοναδική ατμόσφαιρα που του προσφέρει η βαρύτητα της Ιστορίας. Οι Μυκήνες εξακολουθούν να είναι μέσα στους πέντε (5) πρώτους σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Το αρχαίο θέατρο του Άργους κατασκευάστηκε από τον Αργείο Πολύκλειτο και είναι προγενέστερο της Επιδαύρου.

Έχουμε την κληρονομιά.
Έχουμε την ευθύνη.
Έχουμε τη διάθεση και την κατεύθυνση που μας έδωσαν οι πολίτες.
Να τους πάμε μπροστά εκεί που δεν μπορούσαν να τους πάνε οι μικρότητες του παρελθόντος.
Αναρτήθηκε από ΔΑΝΑΩΝ ΓΗ

http://www.parapolitikaargolida.gr

Σχόλια