Euro 2012: Φουλ επίθεση στη Μάλτα η Εθνική Ελλάδος



Από τη Βαλέτα κόντρα στη Μάλτα (Σάββατο, 21.30 - Mega) ξεκινάει η μεγάλη αντεπίθεση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου και την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Euro 2012.

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το παιχνίδι στη Μάλτα, ο Πορτογάλος έδωσε βαρύτητα στην ανάπτυξη και προετοίμασε μια ομάδα που θα ψάξει από το πρώτο λεπτό το γκολ. Eίναι αυτονόητο βέβαια ότι η ελληνική ομάδα θα παίξει φουλ επιθετικά απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο.

Το (διάρκειας περίπου μιας ώρας) πρόγραμμα της Παρασκευής κύλησε χωρίς προβλήματα στη... Βαλέτα -με τους 19 διεθνείς να δείχνουν άπαντες ετοιμοπόλεμοι. Και αναμένεται να παραταχθούν με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και κατά πάσα πιθανότητα με την ενδεκάδα που αναμένεται. Παρόλο, λοιπόν, που το τελευταίο δίτερμα δεν έδειξε τα πλάνα του Σάντος (οι ομάδες ήταν ανάμεικτες), η σύνθεση που θα χρησιμοποιηθεί, σε διάταξη 4-2-3-1, το βράδυ του Σαββάτου θα αποτελείται από τους εξής:

Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Στα χαφ θα είναι Κατσουράνης-Καραγκούνης, στην τριάδα μπροστά τους οι Σαμαράς (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Νίνης (δεξιά) και προωθημένος ο Σαλπιγγίδης.

protothema

Σχόλια