Άνεργη μητέρα κερδίζει €5240/μήνα



Ερευνούμε εργασίες οι οποίες επιτρέπουν στον κόσμο να δουλεύει με μερική απασχόληση από την άνεση του σπιτιού του

Η Καλλιόπη Ρεμούνδου κερδίζει €180 την ημέρα δουλεύοντας online από το σπίτι στον υπολογιστή της

Η Καλλιόπη Ρεμούνδου Δεν είχε ποτέ σκεφθεί ότι θα είχε μία εργασία δουλεύοντας από το σπίτι μέχρι που μία ημέρα συμπλήρωσε μία απλή φόρμα online. Πριν καλά καλά το καταλάβει, ανακάλυψε έναν απλό τρόπο να κερδίζει χρήματα στον ελεύθερο χρόνο της.
Κάποιος φίλος μου είπε για την εμπειρία της Καλλιόπης τον προηγούμενο μήνα κι έτσι αποφάσισα να προβάλω την ιστορία της στις τοπικές εργασιακές μας ειδήσεις. Μου είπε την εκπληκτική της ιστορία. «Κερδίζω πραγματικά €4000 - €5000 το μήνα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Στην αρχή ήταν ένας φοβερός τρόπος να συμπληρώσουμε το εισόδημά μας στον ελεύθερο χρόνο μου. Τώρα κερδίζω περισσότερα χρήματα από ό,τι στην προγούμενη εεγασία μου! Το οποίο είναι φανταστικό αν σκεφτεί κανείς ότι δουλεύω μόνο 10-15 ώρες την εβδομάδα από το σπίτι
Η εργασία online ήταν ένα...
λαχείο για την Καλλιόπη και τον σύζυγό της οι οποίοι εργάζονταν πολλές ώρες σε μία τοπική κατασκευαστική εταιρεία για να συντηρήσουν την οικογένειά τους. «Δουλεύω σκληράκαι πάντα ψάχνω τρόπους να εξοικονομήσω ή να κερδίσω επιπλέον χρήματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τις ευκαιρίες που εμείς δεν είχαμε ποτέ όταν ήμαστε νέοι.»
Την ρώτησα πώς ξεκίνησε αυτή την αξιοσημείωτη διαδρομή. «Ήμουν στο διαδίκτυο μία μέρα, και διάβασα ότι μία μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων ζητούσε τη γνώμη ανθρώπων για το καινούργιο της χάμπουργκερ. Είχαμε φάει εκεί το προηγούμενο βράδυ, οπότε χρειάστηκα λιγότερο από 2 λεπτά για να τους πω τι μου άρεσε. Με ευχαρίστησαν για τις πληροφορίες μου και μου έδωσαν €8! Ένιωσα έκλπηξη από το γεγονός ότι αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες ήταν πρόθυμες να με πληρώσουν τόσα χρήματα για τη γνώμη μου! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη από το πόσο απλό ήταν που άρχισα να ψάχνω τρόπους για να κάνω κι άλλες τέτοιες έρευνες. Μετά από περισσότερο ψάξιμο βρήκα μία εταιρεία που βοηθούσε αυτές τις πολυεθνικές εταιρείες να κάνουν έρευνα αγοράς για τα προϊόντα τους. Αφού γράφτηκα για το Survey Income Kit, κέρδιζα περισσότερα από €4000 το μήνα. Είναι πραγματικά απλό, δεν είμαι κανένας μάγος στους υπολογιστές, αλλά μ πορώ να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο. Κάθε μέρα μου στέλνουν μία λίστα από έρευνες και εγώ απλά διαλέγω αυτές που θέλω να κάνω. Δεν χρειάζεται καν να πουλήσω οτιδήποτε και κανείς δεν χρειάζεται να αγοράσει οτιδήποτε. Είναι μία φοβερή αίσθηση το γεγονός ότι εκτιμούν τη γνώμη μου σε δημοφιλείς και διάσημες φίρμες και εταιρείες.»

Για όλους εσάς που έχετε δει τις διαδικτυακές ιστοσελίδες που υπόσχονται να κερδίσετε εκατομμύρια ευρώ online, η Καλλιόπη προειδοποιεί ότι εδώ δεν υπάρχει τέτοιου είδους υπόσχεση και ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες είναι ψευδείς παρουσιάσεις των κερδών που μπορείτε να έχετε. «Δεν λέμε ποτέ σε κανέναν ότι θα βγάλει εκατομμύρια ευρώ, στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι το ΜΟΝΟ σύστημα online που λέει ότι πιθανότατα ΔΕΝ θα βγάλετε εκατομμύρια, αλλά ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νόμιμο εισόδημα από το σπίτι όπως αυτό που κάνω εγώ αντικαθιστώντας την προηγούμενη πλήρη μου απασχόληση.»

Η Καλλιόπη Ρεμούνδου ήταν γρήγορα σε θέση να χρησιμοποιήσει το Survey Income Kit για να κερδίσει περισσότερα χρήματα στον ελεύθερο χρόνο της από την άνεση του σπιτιού της.

az-news

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
shgnwmi alla thelo kai egw na to kanw afto!!
Ο χρήστης liakada είπε…
Πώς μπορεί κανείς να έρθει σε επικοινωνία με αυτή την κοπέλα να σιγουρέψουμε ότι είναι αλήθεια όλο αυτό και δεν είναι μούσι; Ένα καλό εισόδημα μηνιαίο θέλουμε όλοι, δεν ζητάμε εκατομμύρια..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην τα πιστευετε, ειναι ολα μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
endiaferomai na ma8w perisotera
Ο χρήστης Theofilis Georgios είπε…
Για να μάθετε περισσότερα, προτείνω γιά αρχή να δείτε το site http://makemoneyonline.gr/
Πραγματικά αξίζει τον χρόνο σας και τον απαιτούμενο κόπο! Το έχω δοκιμάσει και αποδίδει.
ερωτήσεις στείλτε στο email:nemeapress@gmail.com
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
nai seninaria kai mpla mpla mpla ola psemata paizete me ton pono tou allou.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν ειναι απατη εγω προσωπικα θα κινηθω νομικα εναντια στη nemea press.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εξευτελισμος αηδια αγανακτηση για την ανυπαρκτη η μπορει και υπαρκτη αυτη δυσμοιρη γυναικα.Με λιγα λογια μας "διδασκει" οτι "λιβανιζοντας" διαδικτυακα hamburger ,η αλλα τηλεοπτικα σκουπιδια , της κανουν ελεημοσυνη μερικα ευρω. Η αποθεωση της παγκοσμιοποιησης στην πιο σιχαμερη μορφη της.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρακολουθησα (και λογω επαγγελματικης ιδιοτητας )τομ θεμα αυτο απ' την αρχη.Στο πρωτο κειμενο της η Κα Ρεμουνδου μιλησε για καποιο ειδος χαμπουργκερ που δοκιμασε κατα τυχην , εστειλε τη γνωμη της στο διαδικτυο , και η εταιρεια της εστειλε το ποσον των 8 ευρω .Κατοπιν (καποιος θα της μιλησε για παρανομη διαφημηση και τις διαταξεις του αντιστοιχου νομου) το κειμενο αλλαξε ξανα και ξανα.Παραλληλα απο τον Καναδα μεχρι την Ινδια και το Μπαγκλαντες χιλιαδες νεες γυναικες με αντιστοιχα δημοσιευματα αναφωνουν " το Google ειναι ευλογια".Το ΣΔΟΕ εξετασε λεπτομερειακα τα δημοσιευματα αυτα και το καταπληκτικο συμπερασμα ειναι οτι τα εισοδηματα που τοσο θαρραλεα η Κα Ρεμουνδου αποκαλυπτει ειναι ανυπαρκτα , δεν εχουν δηλωθει ποτε και πουθενα , και επισης κατοπιν καταγγελιας στην οικονομικη αστυνομια ευρεθη οτι η Κα Ρεμουνδου ειναι προσωπο ανυπαρκτο.Εξηγηση?Απλη.Οπως τα διαφορα realities της τηλεορασης χρησιμοποιουν χαμηλου κοστους "κρεας" , ετσι και ορισμενες "διεθνικες" εταιρειες , ψαχνουν για εξαθλειωμενους μεσα σ'αυτη την οικονομικη κριση ανθρωπους , τους οποιους για πενιχρα ψιχουλα (και οχι βεβαια για τα 5000-6000 ευρω της "Κας Ρεμουνδου") θα χρησιμοποιησουν για χαμηλου κοστους διαφημιστικο κρεας.Ας ελπισουμε οτι στη συνεχεια θα αναλαβη καποιος ευσυνειδητος εισαγγελεας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ιστορια της κυριας Ρεμουνδου (αν ειναι υπαρκτο προσωπο θα ηταν ηδη προφυλακισμενη) ειναι μια ιστορια κακογουστης επιστημονικης φαντασιας με εμφανη αγνοια νομων , λογιστικης , εμπορικου δικαιου , και τελος δικαιου εταιρειων.
Και εξηγω.
Οιαδηποτε εταιρεια πολλω μαλλον μια "πολυεθνικη" , ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ακομη και για το μικροτερο ποσο πληρωμης ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Πως λοιπον της εστειλαν εστω και το μικρο αυτο ποσον?ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΘΗΚΕ? Και πως η κυρια Ρεμουνδου το εισεπραξε? Εκδιδει δελτιο παροχης υπηρεσιων θεωρημενο απο την εφορια και αν ναι απο ποια εφορια?
Ακομη και στην περιπτωση αγαθοεργιας (βλεπε ελεημοσυνη) η εν λογω πολυεθνικη πρεπει να εκδωση ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΩΡΕΑΣ.
Τωρα πως η κυρια Ρεμουνδου τα ξεπερνα ολα αυτα και κερδιζει χρηματα (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ),μονο αυτη το γνωριζει.
Αλλα ας υποθεσουμε προς στιγμην οτι αυτες οι ασυναρτητες και νεφελωδεις βλακειες ειναι αληθινες.
Βρηκε αυτη η κυρια καποια μυστηριωδη πηγη χρηματων.
Γιατι καλη μου κυρια το ανακοινωνεις σε 1.000.000 χρηστες του διαδικτυου? Ποιος λογικος επιχειρηματιας επιθυμει 1.000.000 ανταγωνιστες εν μια νυκτι?
Προφανως τοτε θελεις να σωσης την Ελλαδα απο τη χρεωκοπια, την Ευρωπη απο μια οικονομικη κριση και ολοκληρη τη γη απο το φασμα της εξαθλειωσης.
Καλη μου κυρια (αν υπαρχεις , που πολυ αμφιβαλλω)εισαι ενα κακογουστο και ανεγκεφαλο cartoon , καποιας ηλιθιας διαφημιστικης εταιρειας , που αποσκοπει ,οπως ο πιο πανω φιλος εξυπνα διατυπωνει , στην ευρεση μικρου κοστους διαφημιστικου "κρεατος".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το δοκιμασα και εγω πληρωσα και 49 ευρω και συνεχεια μου ζητανε ποιο πωλα χρηματα το σιγουρο δεν πηρα τιποτα απο αυτουσ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι ωρα φιλε μου , εσυ και αλλοι πολλοι που εξαπατηθηκαν απο τους απατεωνες αυτους που προσπαθουν να παρουν και τα τελευταια ευρω απο τις τσεπες απελπισμενων συνανθρωπων μας , να κιηθειτε νομικα.
Καντε καταγγελιες , στην αστυνομια , στον εισαγγελεα , σε ολες τις υπευθυνες αρχες ,μην τους αφηνετε ατιμωρητους να απολαμβανουν τα κλοπιμαια , ξυπνηστε , κινηθειτε στειλτε τους στη φυλακη ,αυτους και οσους τους διαφημιζουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για οσους επιθυμουν και εχουν ηδη εξαπατηθει πληρωνοντας 49ε η ακομη και περισσοτερα ,τα τηλεφωνα της διωξεως ηλεκτρονικου εγληματος ειναι
α)210-6429893
β)210-6476464
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με το που δημοσιευθηκαν τα τηλεφωνα της διωξεως ηλεκτρονικου εγληματος ολες οι διαφημισεις της Κας Ρεμουνδου και ολων των αλλων "ανεργων μητερων" που κερδιζουν "e5240" εξαφανιστηκαν.Φαινεται οτι για τους αρουραιους-απατεωνες αυτους ο Κος Σφακιανακης (προισταμενος της υπηρεσιας αυτης)και το επιτελειο του ειναι οτι το λιβανι για το διαολο.
Ο χρήστης Anderson Moris είπε…
Σκέφτεστε να πάρετε ένα δάνειο; Χρειάζεστε σοβαρά ένα επείγον δάνειο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Είσαι χρέος; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιτύχετε τις επιθυμίες σας, σας παρέχουμε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια και εταιρικά δάνεια και όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2% για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (andmoris38@gmail.com)