Oρκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος



Σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Νεμέας πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας του Βαγγέλη Ανδριανάκου, -του μοναδικού Δημάρχου που αναδείχθηκε από την πρώτη Κυριακή των Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στην Κορινθία-, καθώς και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Η τελετή ξεκίνησε  στις 6 το απόγευμα ενώ πραγματοποιήθηκε σε δημόσια συνεδρίαση επιτρέποντας και στους πολίτες της Νεμέας να παραστούν και να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία. Στην ορκωμοσία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ήταν παρόντες, ο αν. υπουργός Άμυνας Π. Μπεγλίτης, οι βουλευτές Α. Μανωλάκης και Κ. Φαρμάκη, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Νομάρχης Ν. Ταγαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Δέδες, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κ. Καλατζής, ο Δήμαρχος Κορινθίων Aλ. Πνευματικός, ο Δήμαρχος Στυμφαλίας Κ. Λέγγας, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Α. Παπακυριάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Β. Νανόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ι. Ροντζώκος και πλήθος πολίτες της Νεμέας . Οι κάτοικοι της περιοχής της Νεμέας που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα έχουν εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους στο πρόσωπο της νέας Δημοτικής Αρχής που ορκίστηκε σήμερα και  που καλείται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και επίσημα από την 1η Ιανουαρίου στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που επιβάλλει η εφαρμογή του νόμου ΄Καλλικράτης΄….

Οι προκλήσεις για τον κ. Ανδριανάκο και τη νέα Δημοτική αρχή είναι πολλές από τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες, όπως επίσης πολλά είναι και τα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει. Πρόκειται για τον μικρότερο Δήμο του νομού, ο οποίος πρέπει να αποδείξει, ότι μπορεί να σταθεί μόνος του στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, αφού ήταν κι ο μοναδικός που δεν συνενώθηκε με κανέναν άλλο δήμο. Η πρώτη δυσκολία θα είναι σίγουρα η οργάνωση του νέου Δήμου και η στελέχωση των νέων υπηρεσιών, σε συνδυασμό πάντα (δυστυχώς), με την κακή και δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία θα αντιμετωπίσουν και οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης με περικοπές και μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής, έχοντας δηλώσει στους συμπολίτες του ότι έχει τη θέληση, την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα της περιοχής και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. 
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακάρι να πάνε όλα καλά…

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΣΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Σεβ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.... ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥς ΠΑΠΑΔΕΣ,......