Πάγκαλος: "Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, κοπρίτης θα μείνει"

 


Πρωτοχρονιάτικο μποναμά επιφύλασσε στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος με συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  προκαλεί και πάλι πονοκεφάλους στον πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης.

«Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί» τονίζει στη συνέντευξή του ο κ. Πάγκαλος.

Ανοιχτό κρατά όμως το μέτωπο ο Θόδωρος Πάγκαλος και με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Εξαιρώντας τον ΛΑΟΣ για τον οποίο τονίζει ότι είναι ο μόνος αξιόπιστος συνομιλητής ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει γελοία και ανάξια σχολιασμού τη στάση του Α. Σαμαρά.

Για την Αλέκα Παπαρήγα λέει ότι ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση, ενώ αποκαλεί τον Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες  και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια.

Στην ίδια συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει όχι στις πρόωρες εκλογές, ενώ δηλώνει σύμφωνος με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, για τις οποίες λέει ότι είναι λάθος να γίνουν πρόωρα.

Star.gr

Σχόλια