Είχε παιδί 23 χρονών και δεν το ήξερε!



Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Roy Cook και την Sarah Daniels. Οι δυο τους είχαν σχέση για οχτώ μήνες το 1985, όμως κάποια στιγμή χώρισαν. Η Sarah έκανε αμέσως άλλη σχέση και λίγο μετά συνειδητοποίησε ότι ήταν τριών μηνών έγκυος. Ωστόσο υπέθεσε ότι το παιδί ήταν του καινούργιου φίλου της και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία

Μετά τη γέννηση του Danny, η Sarah χώρισε με τον τότε φίλο της καθώς συνειδητοποίησε ότι δεν είχε καμία απολύτως ομοιότητα με τον νεογέννητο γιο της. Ωστόσο πάντοτε μέσα της κυριαρχούσε η φοβία ότι ίσως το παιδί να ήταν του πρώτου της φίλου, του Roy. Μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τις φοβίες της, παντρεύτηκε έναν άλλο άντρα και μαζί του απέκτησε άλλον ένα γιο 17 ετών.

23 χρόνια και δυο άντρες μετά, η 42χρονη σήμερα Sarah αποφάσισε να διαπιστώσει αν όντως το παιδί ήταν του πρώτου της έρωτα: Η έκπληξη του Cook δεν περιγράφεται όταν άνοιξε την πόρτα, και είδε να στέκεται μπροστά του... η κοπέλα που τον είχε παρατήσει 20 χρόνια πριν.

Αυτό που ακολούθησε, ήταν ακόμα πιο απροσδόκητο. Η 42χρονη Sarah Daniels, του αποκάλυψε ότι ίσως να είχε ένα γιο μαζί του και του ζήτησε να τηςδώσει ένα δείγμα του DNAτου. Ο 47χρονος Cook δέχτηκε, οι εξετάσεις βγήκαν και το τεστ «έδειξε» ότι όντως με την πρώην φιλενάδα του είχαν έναν 23χρονο γιο.

Ο παλιός έρωτας αναθερμάνθηκε και τώρα ζουν αγαπημένοι μαζί, σχεδιάζοντας να παντρευτούν την επόμενη χρονιά: «Πάντα αγαπούσα τη Sarahκαι συγκινήθηκα όταν άνοιξα την πόρτα και την είδα να στέκεται εκεί» είπε ο 47χρονος Roy, ενώ η Sarah δήλωσε: «όταν το τεστ DNA βγήκε θετικό, ένιωθα σαν να με χτύπησε τραίνο και λυπήθηκα πολύ που όλα αυτά τα χρόνια ο Danny μεγάλωσε χωρίς πατέρα».

inews.gr

Σχόλια