ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ 100% ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.


ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ 100% ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

                    

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ  ΜΕΛΕΤΗ  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε  ΓΙΑ 1.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

H ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Φ.Ε) ΧΟΡΗΓΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Φ/Σ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η Ε.Φ.Ε στα πλαίσια του επιδοτούμενου και χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ Διενεργεί εντελώς δωρεάν οικονομοτεχνικές μελέτες σε 1.000 νοικοκυριά οι οποίες προσφέρονται από ομάδα μηχανολόγων της εταιρίας RENELUX.

Η εταιρία RENELUX είναι κορυφαία μελετητική και κατασκευαστική στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Πρωτοπόρος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών, έχοντας υψηλή τεχνογνωσία προσφέρει εκτεταμένες εγγυήσεις, πιστοποιήσεις, ασφάλεια για την σωστή λειτουργία και την απόδοση των έργων της και διεκπεραιώνει με απόλυτη ευθύνη όλα τα στάδια της επένδυσης, μελέτη - δανειοδότηση - κατασκευή - τεχνική υποστήριξη, χρησιμοποιώντας μετεωρολογικά δεδομένα του Ευρωπαικού Ινστιτούτου Έρευνας – Τεχνολογίας JOINT RESEARCH CENTRE – JRC , μέσω δορυφόρου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
Τι δικαιούσθε σε Kw βάσει του νόμου και των τετραγωνικών μέτρων που έχετε.
Tα ετήσια έσοδα που θα λαμβάνετε από την ΔΕΗ.
Το κόστος των μηχανημάτων και της εγκατάστασης.
Το ύψος της χρηματοδότησης που δικαιούσθε.
Συμπληρώστε την αίτησή σας ΕΔΩ
http:// www.dei.grκαι στείλτε την.
Εντός 15 ημερών θα σας κοινοποιηθεί η οικονομοτεχνική σας μελέτη .

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΩΣ 10KW
Με τον νόμο 1079  46  2009 του υπουργείου ανάπτυξης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες της ελληνικής επικράτειας να εγκαταστήσουν τις στέγες των κατοικιών τους οικιακά φωτοβολταικά συστήματα χωρίς φορολογικές διαδικασίες έως και 10 Kw και να πωλούν όλο το παραγόμενο ηλεκτρικό ρεύμα στην ΔΕΗ προς 0,55 euro την κιλοβατώρα με αναπροσαρμογή κατ' έτος εξασφαλίζοντας έως και 800 euro τον μήνα αφορολόγητα για 25 χρόνια.
Δίνετε η δυνατότητα 100% χρηματοδότηση των έργων. ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΥΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΩΣ 100 KW
ίνετε η δυνατότητα σε επαγγελματίες να εγκαταστήσουν στην στέγη ή στο αγρόκτημα τους φωτοβολταικό πάρκο και να πωλούν την παραγόμενη ενέργεια στην ΔΕΗ προς 0,44 euro την την κιλοβατώρα για 20 χρόνια με αναπροσαρμογή.

Ο αναπτυξιακός νόμος προβλέπει ποσοστό επιχορήγησης 40% επί του προϋπολογισμού του έργου με τουλάχιστον 25% ίδια συμμετοχή και υπόλοιπο ποσό από τραπεζικό δανεισμό.

Οι αιτήσεις για την επιχορήγηση συνοδευόμενες από τεχνοοικονομική μελέτη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών
ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΩΣ 100 KW
ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 Kw
Μεγάλα φωτοβολταικα πάρκα άνω των 100 κιλοβάτ σε εφαρμογή του νόμου 3851/2010 (21ΙΟΥΛΙΟΥ) έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν επαγγελματίες και να πωλούν την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια στην ΔΕΗ προς ….την κιλοβατώρα για 20 χρόνια με αναπροσαρμογή
ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000 KW
ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΩΣ 100Kw
Σε εφαρμογή του νόμου 3851/2010 προβλέπεται η κατά προτεραιότητα υποβολή και εξέταση αιτημάτων απο επαγγελματιες αγρότες που αφορούν σταθμούς Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (ΑΠΕ) για ηλεκτροπαραγωγή (Φωτοβολταικα συστήματα, ανεμογεννήτριες, βιομάζα κ.λπ. ισχύος μέχρι 100kw που πρόκειται να εγκατασταθούν σε εκτάσεις ιδιοκτησίας τους
ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Α.Π.Ε
3851/2010 ΦΕΚ 85Α/4.6.2010
EΝΩΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  68 -70     ΠΑΛΛΗΝΗ , ΑΤΤΙΚΗΣ    Τel.Fax: 210 6669866
Δ/ντής Ανάπτυξης Φωτοβολταικών Σταθμών Ελλάδος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ   Tel. 6945 986878

Σχόλια