Πάγκαλος: "Με κούρασε η διακαναλική του Παπανδρέου"

 


Μέχρι και ο Θ. Πάγκαλος κουράστηκε από την διακαναλική συνέντευξη του κ. πρωθυπουργού!

«Κράτησε περισσότερο από ότι έπρεπε», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε «προς το τέλος με κούρασε. Δεν το είπα μόνο εγώ, αλλά και άλλοι»!

Ο κ. Πάγκαλος έκανε κριτική και στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι ο καθένας ρώταγε ότι ήθελε, ενώ παραδέχτηκε ότι ο κ. Παπανδρέου είπε ότι ήθελε να πει!

«Πολλές φορές ακούσαμε παρεμβάσεις που δεν ήταν ερωτήσεις, αλλά λογύδρια και ο πρωθυπουργός απάντησε όπως είχε την πρόθεση να απαντήσει», είπε και πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές και για τον κ. Παπανδρέου «Δεν νομίζω ότι φαντάζεται κανείς ότι κάποιος σαν τον πρωθυπουργό που έχει μια τεράστια πολιτική πείρα ήδη -παρόλο που δεν είναι εκ των γηραιοτέρων σε αυτή την Βουλή και δεν έχει μια πολιτική πείρα σαν την δική σας (εννοώντας τον κ. Παπαδάκη) ή σαν την δική μου- θα παρασυρόταν από τις ερωτήσεις και θα έλεγε άλλα από αυτά που ήθελε να πει».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το οποίο άφησε ανοιχτό χθες ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Πάγκαλος… το διέψευσε!

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την τρόικα για πρόωρες εκλογές, ενώ τόνισε «είμαι εναντίον των πρόωρων εκλογών για λόγους αρχής και πιστεύω ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να εξαντλούν την τετραετία τους».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχτηκε ότι ενδεχόμενη ήττα στις εκλογές θα πρέπει να προβληματίσει το ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε «αν δεν υπάρχει συμμετοχή δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος επέμεινε στην θέση του: μαζί τα φάγαμε, λέγοντας ότι εννοεί την πελατειακή πολιτική και τους διορισμούς.

από: madata.gr

Σχόλια