Να τιμωρηθούν τα δύο μεγάλα κόμματα στις εκλογές, ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα

Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα
Την μαζική υποστήριξη και υπερψήφιση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήτησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά. Η κα Παπαρήγα επιτέθηκε και πάλι στα δύο μεγάλα κόμματα και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να τιμωρηθούν για την πολιτική τους επί σειρά ετών.

Η γγ του ΚΚΕ είπε ότι είναι ανάγκη σε αυτές τις εκλογές να γίνει η υπέρβαση, να τιμωρηθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το κόμμα της και στις 7 και στις 14 Νοεμβρίου. Επίσης, η κα Παπαρήγα είπε ότι είναι αναγκαίο να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ για την εθελοντική υπογραφή του Μνημονίου και η ΝΔ επειδή ζητάει συγχωροχάρτι για το κυβερνητικό παρελθόν της.

Αν δεν καταψηφιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές και ουσιαστικά θα σηματοδοτήσουν ένα πισωγύρισμα, είπε η κα Παπαρήγα αναλύοντας την σημασία της ψήφου και κυρίως την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι, είπε η γγ του ΚΚΕ, πρέπει να δώσουν απάντηση στον πρωθυπουργό που υποστηρίζει ότι ο λαός κατανοεί τις δυσκολίες.

Η κα Παπαρήγα επανέλαβε την εκτίμηση που κάνει σε όλες τις ομιλίες της τις τελευταίες ημέρες ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα και σημείωσε ότι θα ληφθούν και άλλα μέτρα και εκτός του Μνημονίου. Απλά, πρόσθεσε, αυτό θα γίνει μετά τις εκλογές. Επίσης η κα Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τρομοκρατεί τον λαό βάζοντας ψεύτικα διλήμματα ότι δηλαδή η χώρα θα χρεοκοπήσει αν δεν εφαρμοστεί η πολιτική του Μνημονίου και ζήτησε από τον λαό να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση αλλάζοντας τους συσχετισμούς.

Η καΠαπαρήγα τόνισε την ανάγκη να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ώστε να υπάρξει ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο που θα ανοίξει τον δρόμο για την αλλαγή της εξουσίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια