Διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου τη Δευτέρα

 


Διακαναλική συνέντευξη αποφάσισε να δώσει, σχεδόν αιφνιδιαστικά και με δική του πρωτοβουλία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,  στο πλαίσιο της κινητοποίησης ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα που θα δοθεί η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου, ούτε ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν, ωστόσο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα επικεντρωθεί στο ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Με την κίνηση αυτή ο κ. Παπανδρέου επιδιώκει να βγει μπροστά και να πάρει πάνω του την εκλογική αναμέτρηση σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πολλοί από τους οποίους είναι δυσαρεστημένοι από τα δυσβάσταχτα και πρωτόγνωρα μέτρα και από την παρατεταμένη ύφεση στην αγορά.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να θέσει  τα δικά του διλήμματα στους πολίτες και το εκλογικό σώμα, καθώς οι δημοσκοπήσεις, ενόψει των εκλογών, δεν είναι ενθαρρυντικές για το κυβερνόν κόμμα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει ότι το δίλλημα των εκλογών είναι "σωτηρία της χώρας ή χρεωκοπία", αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο αποτέλεσμα των εκλογών είναι στραμμένα τα βλέμματα όχι μόνο των κοινοτικών παραγόντων, αλλά και των αγορών.

Σχόλια