Πρώτος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου και Λευκή Νύχτα στο Άργος

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών
(Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «ArgosTrackandField» συνδιοργάνωσαν, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους. 

Την εκκίνηση του νυχτερινού αγώνα δρόμου έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσο μπροστά από το παλιό δημαρχείο της πόλης στο Ιστορικό Κέντρο Άργους.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιαννη Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, οι  αντιδήμαρχοι Δ. Κρίγγος και Χρήστος Πετσέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Σπύρος Διολίτσης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του δήμου Άργους-Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών Ντέπυ Δαμασκηνού κα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων τα καταστήματα παρέμειναν με προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Μετά το τερματισμό έγινε μουσική συναυλία όπου υπήρχε ο Κουμπαράς Αγάπης του Δήμου Άργους για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο. 






 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Σχόλια