Νεμέα: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - 26 Ιουλίου

   Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στην έδρα του Δήμου
στη  Νεμέα, Λεωφ. Παπακωνσταντίνου 39Β την 26η Ιουλίου 2017 Τετάρτη  και ώρα 8:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Περί Τροποποίησης ιεράρχησης αναγκών – Υποβολή συμπληρωματικού αιτήματος προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2017.
2. Περί έγκρισης αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 για την  εγγραφή και εξασφάλιση συμπληρωματικών πιστώσεων , που αφορούν τακτικές αποδοχές και εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλου του Δήμου, υπηρεσίας καθαριότητας.(21η αναμόρφωση)
3. Περί Έγκρισης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2017  και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος για την εγγραφή πίστωσης ποσού 17.500,00€ για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο « Συντήρηση- επισκευή στεγάστρου  Δημ. Αναψυκτηρίου Τ.Κ. Αρχ.Νεμέας» (22α η αναμόρφωση)
4. Περί έγκρισης διάθεσης πίστωσης ποσού 7.440,00 € για την καταβολή έκτακτης επιχορήγησης στη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
5. Περί απευθείας ανάθεση της προμήθειας  με τίτλο « Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων ειδών παντοπωλείου του Δήμου Νεμέας και των Ν.Π. του Δήμου έτους 2017 ( μέρος ειδών της αριθμ. 6/2017 μελέτης της Τ.Υ.)
6. Περί Εγκρισης της με αριθμ. 39/2017 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π. «Δανιήλ Παμπούκης» αναφορικά με την έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού Οικον. Έτους 2016.
7. Περί Εγκρισης της με αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π. «Δανιήλ Παμπούκης» αναφορικά με  τη δημιουργία της κράτησης 0,06% υπέρ της Αρχής εξέτασης Προδικαστικών προσφυγών (ΑΕΠΠ) 
8. Περί λύσης της από 03/08/1998 Σύμβασης Μίσθωσης μεταξύ της Εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ και του Δήμου μας, για το ακίνητο στη θέση « ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» για την τοποθέτηση σταθμού κινητής τηλεφωνίας με την κωδική ονομασία 859 ΝΕΜΕΑ. 
9. Περί επιχορήγησης Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας « Ο ΦΩΚΑΣ » 

                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ
                                           ΖΑΧΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                                  
           

Σχόλια